Droger LG RC90U2AV2W 9kg A+++

Met de nieuwe en vooruitstrevende DUAL Inverter Heat Pump™ in droger LG RC90U2AV2W geniet je van een van de zuinigste drogers op de markt én een korte droogtijd. De circulatie snelheid kan versneld of vertraagd worden, zonder dat de pomp telkens Lees Meer

Met de nieuwe en vooruitstrevende DUAL Inverter Heat Pump™ in droger LG RC90U2AV2W geniet je van een van de zuinigste drogers op de markt én een korte droogtijd. De circulatie snelheid kan versneld of vertraagd worden, zonder dat de pomp telkens in- en uit hoeft te schakelen. Met de Eco Hybrid™ technologie kan je deze wasdroger optimaal instellen voor extra energie- of tijdsbesparing.

 899.00

Op voorraad

Nog slechts 4 beschikbaar.
Productinformatie

Met de nieuwe en vooruitstrevende DUAL Inverter Heat Pump™ in droger LG RC90U2AV2W geniet je van een van de zuinigste drogers op de markt én een korte droogtijd. De circulatie snelheid kan versneld of vertraagd worden, zonder dat de pomp telkens in- en uit hoeft te schakelen. Met de Eco Hybrid™ technologie kan je deze wasdroger optimaal instellen voor extra energie- of tijdsbesparing. De DUAL Inverter Heat Pump™ droger droogt met de zuinigste rating.

Belangrijkste Kenmerken

  • DUAL Inverter Heat Pump™
  • 9 KG
  • Eco Hybrid™
  • Anti-allergie
  • Auto Cleaning Condenser
  • Omkeerbare deur

Nieuw
Droger LG RC90U2AV2W is een nieuw apparaat met originele doos en 2 jaar fabrieksgarantie. Ook zit er 10 jaar garantie op de motor.

Vragen over Droger LG RC90U2AV2W? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Energieverbruik
175kWh

Energiekosten per jaar
€35,00

Energieklasse
A+++

Droogmodel
Condensdroger

Aansluiting op waterafvoer
Ja

Laadvermogen (was)
9kg

Geluidssterkte
62dB

Displaytype
Led-display

Hoogte
850mm

Breedte
600mm

Diepte
690mm

Gewicht
56kg

Kleuren
Wit

Over LG
Het merk LG staat voor Life’s Good, en dat is het zeker. Maar het leven wordt nog beter met de producten van dit merk. De smartphones van het merk staan al jaren aan de top, net zoals de andere apparaten van dit merk zoals tv’s en soundbars. LG snapt dat een stukje elektronica een grote toevoeging aan uw leven kan zijn. Uw comfort kan vergroot worden, u bent bereikbaar of u vermaakt uzelf en anderen met de producten van LG. Als u een product van dit merk koopt, blijft het leven ook nog goed voor de generaties na u. LG draagt namelijk het milieu een warm hart toe. Daarom zijn de producten zo energiezuinig mogelijk. Maak u leven leuker maar vooral makkelijker met de producten van dit merk. Want, hoe makkelijker uw leven is, hoe meer tijd u over houdt voor leuke dingen.
Meer informatie over LG

Nieuw

Dit product zit in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk LG
Staat van het product Nieuw
Meer specificaties