Aanbieding!
Koelkast AEG SKB41211AS nis 122 cm 207 liter A+

Koelkast AEG SKB41211AS heeft energielabel A+ en een inhoud van 207 liter.

 399.00  299.00

Uitverkocht

Nog slechts 0 beschikbaar.
Productinformatie

Koelkast AEG SKB41211AS heeft energielabel A+ en een inhoud van 207 liter. Ook heeft hij het ProFresh-systeem, dat is ontwikkeld met professionele technologie, behoudt het juiste vochtigheidsgehalte, zodat de optimale kwaliteit van vers voedsel langer behouden blijft.

Staat van het product
Koelkast AEG SKB41211AS Dit is een Tweede kans-product en is technische in orde. Voor vragen over de staat van het product neem contact met ons op via de link hieronder. Op dit product zit 2 jaar fabrieksgarantie.

Vragen over Koelkast AEG SKB41211AS? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Over AEG
AEG is één van de wereldleiders op het gebied van huishoudelijke apparaten waarbij de combinatie van vorm en functie centraal staat. De filosofie is daarom ook niet voor niks al ruim honderd jaar: perfect in vorm en functie. Door de tijd heen hebben de verschillende designers deze filosofie altijd strak doorgevoerd in ieder product. Het ruime assortiment aan huishoudelijke producten van AEG zorgt ervoor dat het huishouden een stuk eenvoudiger wordt. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen kun je altijd op een comfortabele manier koken, wassen en schoonmaken. Daarnaast geven de gebruiksvriendelijke producten een eigentijdse uitstraling aan je interieur. Bij AEG worden producten continu doorontwikkeld waardoor je altijd kunt kiezen uit de meest innovatieve functies en vernieuwende designs. Dankzij de gebruiksvriendelijke apparaten wordt jouw schoonmaakmoment net een beetje leuker en houd je meer tijd over leuke dingen.
Meer informatie over AEG.

Energieklasse
A+

Energieverbruik
131kWh

Omgevingstemperatuur
N (16-32 °C), SN (10-32 °C), ST (18-38 °C) , T (18-43°C)

Energiekosten per jaar
€26,20

Geluidssterkte
35dB

Inhoud koelruimte
207l

Aantal (groenten)laden
2x

Materiaal legplanken
Gehard/veiligheidsglas

Koelkastaccessoires
Eierrekje

Hoogte
1,218m

Breedte
540mm

Diepte
549mm

Gewicht
35kg

Kleuren
Wit

 

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES