Aanbieding!
Koelvriescombinatie Siemens KG39VUW30

Koelvriescombinatie Siemens KG39VUW30 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met hyperFresh-box, houdt groenten en fruit langer vers met instelbare vochtigheid. Met de noFrost-technologie wordt de vriezer automatisch ontdooid.

 449.00  350.00

Op voorraad

Nog slechts 1 beschikbaar.
Productinformatie

Een hele lamsbout, verschillende pizza’s of een hoge vriezer met vers geoogste bosbessen – om extra groot of omvangrijk voedsel in te vriezen, hebt u een extra grote opslagruimte nodig. De bigBox biedt voldoende ruimte om alles optimaal op te slaan en te stapelen. En met nog grotere ruimtevereisten: alle compartimenten en planken kunnen eenvoudig uit het vriesvak worden verwijderd, zodat u snel de volledige ruimte beschikbaar hebt.

Zelfs de kleinste temperatuurschommelingen, bijvoorbeeld als gevolg van de zon die op de koelkast schijnt, kunnen de omstandigheden in de koelkast beïnvloeden – en dus de versheid van uw voedsel. Om dit te voorkomen, meten sensoren de binnen- en buitentemperatuur van de koelkast en detecteren wanneer de omgevingsomstandigheden veranderen. Zodra een verandering wordt gedetecteerd, stuurt het besturingssysteem dit onmiddellijk weg, zodat het voedsel zo lang mogelijk zo vers mogelijk blijft.

Belangrijkste kenmerken van Koelvriescombinatie Siemens KG39VUW30

Doosschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Geluidsniveau 39
Netto inhoud 342
Anti ijsvorming No frost
Breedte 60
Diepte 66
Hoogte 201
Vershoudzone Ja
Energieklasse A+
Energieverbr per jaar kwh 182
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud koelruimte 248
Inhoud vriesruimte 94
Kleur Wit
Merk Siemens
Staat van het product Doosschade
Meer specificaties