Aanbieding!
Koel-vriescombinatie Siemens KG39EDL40
 699.00  450.00

Op voorraad

Nog slechts 1 beschikbaar.
Productinformatie

Koel-vriescombinatie Siemens KG39EDL40  Een hele lamsbout, verschillende pizza’s of een hoge vriezer met vers geoogste bosbessen – om extra groot of omvangrijk voedsel te bevriezen, hebt u een extra grote opslagruimte nodig. De bigBox biedt voldoende ruimte om alles optimaal op te slaan en te stapelen. En met nog meer ruimte nodig: alle compartimenten en planken kunnen eenvoudig uit het vriesvak worden verwijderd, zodat u snel de volledige ruimte beschikbaar hebt.

Vorst- en vorstvorming verhoogt het stroomverbruik van de koelapparaten: dankzij de innovatieve lowFrost-technologie met een speciale verdamper is niet alleen de ijsvorming lager en homogener, maar is het ontdooien ook aanzienlijk sneller dan met conventionele systemen.

De hyperFresh <> 0 ° C laden zorgen ervoor dat vers vlees, verse worstjes en verse vis tot 2x langer vers blijven. Voor deze uitstekende versomstandigheden is de temperatuur in de compartimenten ongeveer 2-4 ° C koeler dan in de rest van de koelkast. De afzonderlijke compartimenten voorkomen ook onaangename geuren.

Om het smelten van reeds ingevroren goederen te voorkomen bij het opslaan van grote hoeveelheden nieuw voedsel, activeert u eenvoudig de SuperFreezing-knop voordat u koopt. Het apparaat wordt vervolgens automatisch afgekoeld tot -30 ° C zodat nieuw opgeslagen voedsel het vriesproces niet onderbreekt.

De knop SuperCooling verlaagt snel de temperatuur in de koude kamer tot + 2 ° C. Dit voorkomt een ongewenste verhoging van de temperatuur van uw al goed gekoelde levensmiddelen wanneer u warmere levensmiddelen in de koelruimte bewaart.

Belangrijkste kenmerken Koel-vriescombinatie Siemens KG39EDL40:

  • Een A +++ koelunit koelt bijzonder efficiënt.
  • Lagere ijsvorming en sneller ontdooien door lowFrost.
  • In de hyperFresh ◄0 ° C► doos is het 2 ° -3 C koeler dan in de rest van de koelkast, waardoor vlees en vis tot 2x langer vers blijven.
  • Groenten en fruit blijven langer vers in de hyperFresh Box dankzij de vochtregelaar.
  • Energie-efficiëntieklasse: A +++ op een schaal voor energie-efficiëntieclassificatie van A +++ tot D
  • Energieverbruik: 156 kWh / jaar
  • Netto inhoud: 337 l
  • Geluidsniveau: 38 dB (A) re 1 pW
  • Klimaatklasse: SN-T
  • Apparaatafmetingen (H x B x D): 201,0 cm x 60,0 cm x 65,0 cm
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Dit product is alleen beschadigd en niet defect. Het product zit niet meer in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Siemens
Geluidsniveau 38
Netto inhoud 337
Anti ijsvorming No frost
Aandrijfmechanisme motor ProSmart Inverter-motor
Breedte 60
Diepte 65
Hoogte 201
Vershoudzone VitaFresh
Digitaal display Ja
Energieklasse A+++
Energieverbr per jaar kwh 168
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud koelruimte 249
Inhoud vriesruimte 88
Kleur Wit
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties