Aanbieding!
Vaatwasser Siemens SN536S00EE

Heb je een vaatwasser nodig? Bekijk dan Vaatwasser Siemens SN536S00EE. Voor geoptimaliseerde wasresultaten heeft in totaal 6 programma’s, die naast de standaardprogramma’s ook extra functies bevatten zoals “VarioSpeed Plus” en “Intensivezone”

 499.00  299.00

Op voorraad

Nog slechts 1 beschikbaar.
Productinformatie

Huishoudens van vier personen profiteren van de laadcapaciteit van de vaatwasser. 13 couverts laten niets te wensen over. Met de energie-efficiëntieklasse A ++ (schaal: A +++ tot D) werkt het apparaat zeer milieuvriendelijk. Er is ook een warmwateraansluiting op de vaatwasser. Glans zonder residu voor een bril is gegarandeerd dankzij het zachte programma. Het past de waterhardheid van het gewenste verzorgingsniveau van de bril aan en reinigt zacht en veilig.

Door het intensieve programma reinigt het apparaat ook sterk vervuilde potten en platen hygiënisch schoon. Een energiebesparend VarioSpeed ​​Plus-programma verhoogt de waterdruk en versnelt het spoelproces. Het waterbeschermingssysteem beschermt veilig en efficiënt tegen waterschade. De watertoevoer wordt gestopt, er kan geen water uit het apparaat ontsnappen. Al het bestek staat op een rij bij de besteklade. Dientengevolge wordt elk bestek doelgericht weggespoeld en is er meer ruimte voor gerechten in het onderste gedeelte van de machine.

Briljant schoon bestek en gerechten, evenals geperfectioneerde spoelbewerkingen zijn slechts twee van de voordelen van de iQ300 SN536S00EE. Verschillende spoelprogramma’s en de betrouwbaarheid ervan overtuigen

Belangrijkste kenmerken Vaatwasser Siemens SN536S00EE

  • Energie-efficiëntieklasse A ++: spoelt zeer efficiënt.
  • aquaStop®: een garantie van Siemens voor huishoudelijke apparaten voor waterschade – een levensduur van het apparaat *
  • Eén druk op de knop – en het automatische programma regelt op efficiënte wijze het gehele spoelproces voor briljante wasresultaten.
  • Tot 66% sneller met glanzende spoel- en droogresultaten dankzij varioSpeed ​​Plus.
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Dit product is alleen beschadigd en niet defect. Het product zit niet meer in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Siemens
Aantal couverts 13
Energieklasse A++
Geluidsniveau 46
Automatische uitschakeling Ja
Beladingsherkenning Ja
Besteklade Ja
Digitaal display Ja
Energieverbr per jaar kwh 262
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Gewicht 38
Materiaal kuip RVS
Nis breedte 59.5
Nis diepte 60
Nis hoogte 81.5
Overloopbeveiliging Ja
Plaatsing vaatwasser Half geïntegreerd
Resttijdindicatie Ja
Startuitstel Ja
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties