Vrieskist Inventum VK950 203 liter A+

Vrieskist Inventum VK950 heeft een netto inhoud van 203 liter.

 249.00

Op voorraad

Nog slechts 4 beschikbaar.
Productinformatie

Vrieskist Inventum VK950 heeft een netto inhoud van 203 liter. De 4-sterren vrieskist heeft een invriesvermogen van 9 kg per 24 uur en beschikt over een energieklasse A+. Met de regelbare thermostaat stel je eenvoudig de temperatuur in. Wanneer je de vrieskist wilt ontdooien, kun je gebruik maken van de dooiwaterafvoer. Door de dop aan de binnen- en buitenkant los te draaien, loopt het dooiwater vanzelf naar buiten. De vrieskist is voorzien van een handige uitneembare opbergkorf. De opbergkorf hang je boven in de vrieskist, waardoor je goed bij de etenswaren kunt. De vrieskist wordt geleverd met een ijsblokjeshouder en een ijsschraper.

Transportschade
Vrieskist Inventum VK950 is een nieuw product met transportschade, dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Ondanks deze schade geeft de fabrikant garantie aangezien het product alleen beschadigd is en niet defect. Op dit product zit 2 jaar fabrieksgarantie.

Vragen over Vrieskist Inventum VK950? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Energieklasse
A+

Totale netto inhoud
203 liter

Regelbare thermostaat
ja

Controlelampje
ja

Aantal uitneembare opbergkorven
1

Invriesvermogen
9 kg/24u

Steraanduiding
****

Dooiwaterafvoer
ja

Opbergkorf
1

IJsschraper
1

IJsblokjeshouder
1

Kleur
wit

Afmetingen (hxbxd)
85 x 94,5 x 52,5 cm

Klimaatklasse
T/ST/SN/N

Aansluitwaarde
90 watt

Energieverbruik per jaar
219 kWh

Geluidsniveau
41 dB(A)Over Inventum
Inventum is een totaalaanbieder van huishoudelijke apparaten, met een ruim aanbod aan producten in de categorieën klein huishoudelijk, vrijstaand witgoed, inbouw witgoed en persoonlijke verzorging. Niet alleen in Nederland is Inventum een begrip. Tot in de verste uithoeken van de wereld worden vele producten van Inventum al sinds de beginjaren naar tevredenheid gebruikt. In de industrie, de luchtvaart, de scheepvaart en in het huishouden, overal was én is Inventum aanwezig. Een innovatief verleden is een goede basis voor een duurzame toekomst voor mens, milieu en bedrijf.
Meer informatie over Inventum
EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Inventum
Meer specificaties