Aanbieding!
Was-droogcombinatie Samsung WD70J5A00AW

Het geschatte waterverbruik van Was-droogcombinatie Samsung WD70J5A00AW 15400 l per jaar, en dat is bijzonder laag in vergelijking met andere wasdrogers. Deze informatie is gebaseerd op de aanname dat de wasladingen vervolgens in de machine worden gedroogd. Met 7 kg wascapaciteit Lees Meer

Het geschatte waterverbruik van Was-droogcombinatie Samsung WD70J5A00AW 15400 l per jaar, en dat is bijzonder laag in vergelijking met andere wasdrogers. Deze informatie is gebaseerd op de aanname dat de wasladingen vervolgens in de machine worden gedroogd. Met 7 kg wascapaciteit en 4 kg droogtijd is de frontlader bijzonder geschikt voor huishoudens met 2 tot 3 personen. 1400 omwentelingen per minuut creëert het apparaat in de centrifugeercyclus. Uitgerust met een inverter-motor, loopt de WD70J5A00AW volledig slijtagevrij en met een minimaal volume.

 649.00  475.00

Uitverkocht

Nog slechts 0 beschikbaar.
Productinformatie

Krachtige bubbels,krachtig resultaat

EcoBubble™-technologie wast krachtig, zelfs op lage temperaturen*. Het wasmiddel wordt omgezet in schuim dat snel de stof binnendringt en vuil heel eenvoudig verwijdert, de stof beschermt en energie bespaart.

Air Wash technologie maakt de kleren schoon en ontdoet ze van luchtjes, waardoor ze altijd fris ruiken. De hete lucht rekent af met vieze geurtjes en bacteriën zonder het gebruik van water, chemicaliën en wasmiddel.

Intensieve vlekverwijdering

Met de Bubble Soak-technologie kun je met een simpele druk op de knop zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderen. Je kleding wordt grondig geweekt in bubbels, zodat vlekken loskomen en effectief worden verwijderd.

Werkt intelligent.

Blijft jong. De digitale invertermotor zorgt voor uitstekende energie-efficiëntie, minimale geluidsproductie en een lange levensduur. Hij gebruikt minder energie dan een universele motor en is bijzonder duurzaam.

Wassen in stijl met Crystal Gloss

Maak kennis met de nieuwe Crystal Gloss-deuren, in doorzichtig wit of oceaanblauw. Perfect zicht op je wasgoed, dat achter veilig en stevig glas in alle stilte wordt gewassen. Handig: het handvat zit 45 graden hoger, zodat je de deur eenvoudig kunt openen.

Eenvoudige probleemoplossing

Het automatische Smart Check programma herkent en analyseert problemen en biedt snelle, gemakkelijke oplossingen via een smartphone-app. Dit bespaart je dus tijd en moeite!

Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Dit product is alleen beschadigd en niet defect. Het product zit niet meer in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Samsung
Energieklasse A+
Toerental 1400
Vulgewicht wassen drogen 4 kg 7 kg
Aandrijfmechanisme motor Direct drive motor
Breedte 60
Diepte 60
Hoogte 85
Deurdraairichting Links
Digitaal display Ja
Energieverbr per jaar kwh 258
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kinderslot Ja
Overloopbeveiliging Ja
Startuitstel Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties