Combimagnetron LG MJ3965BIB EasyClean

Nieuw in doos

Combimagnetron LG MJ3965BIB EasyClean verhit elk gerecht tot een gelijkmatige temperatuur met de nauwkeurige regeling van het vermogen, voor een smaakvol diner. De capaciteit is 39 liter en er zijn 32 ovenfuncties.

 209.00

Productinformatie

Combimagnetron LG MJ3965BIB EasyClean verhit elk gerecht tot een gelijkmatige temperatuur met de nauwkeurige regeling van het vermogen, voor een smaakvol diner. De capaciteit is 39 liter en er zijn 32 ovenfuncties.

Smart Inverter
De Smart Inverter-technologie biedt een nauwkeurige controle over het kookvermogen om voedingsmiddelen sneller dan ooit op te warmen en te ontdooien; Dankzij de nauwkeurige temperatuurregeling kun je verschillende gerechten bereiden die voorheen niet te bereiden waren met een combi-magnetron.

Gelijkmatige verwarming
Verhit elk gerecht tot een gelijkmatige temperatuur met de nauwkeurige regeling van het vermogen, voor een smaakvol diner.

Gelijkmatig ontdooien
Door de temperatuur aan te passen aan het bereidingsproces, kan vlees perfect worden ontdooid.

Snel bereiden
Verminder de bereidingstijd van alle gerechten met een vermogen van tot maar liefst 1100W*.

Diverse bereidingen
Met slechts één toestel kun je nu voedingswaren bereiden of gewoon opwarmen. Bovendien kan je met de NeoChef™ zelfgemaakte yoghurt laten fermenteren.

Stabiel koken
De NeoChef™ kan zich aanpassen aan het voltage van de stroomtoevoer. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op je combi-magnetron. Zelfs in gebieden met een lage spanning, beperkte elektriciteit of een lage binnenkomende stroomtoevoer (minimum 300W).

Smakelijk grillen
Braad jouw gerechten op gelijkmatige wijze voor een perfect krokant resultaat, zonder dat je met een kookplaat hoeft te werken.

Gezond koken met het houtskool hitte element
Het houtskool hitte element verbetert de warmteopname en zorgt ervoor dat gerechten natuurlijker en smakelijker bereid worden, net als bij het grillen op houtskool. Zo smaken je gerechten precies zoals het hoort!

Gezond koken
Met de instellingen voor gezond grillen en bakken* kun je gerechten bereiden die zowel gezond als smakelijk zijn. De functie voor het Gezond bakken vermindert vet van alle gerechten met tot wel 72% en de functie Gezond Grillen zorgt voor een vermindering van 72 g aan vet, in vergelijking met een conventioneel bakken.

99,99% antibacteriële EasyClean™ coating
De antibacteriële EasyClean™ coating binnenin zorgt ervoor dat het reinigen eenvoudig en snel gedaan is. Met slechts enkele vegen reinig je de binnenkant van de magnetron;De coating elimineert 99,99% van de schadelijke bacteriën en verhindert dat ze zich vasthechten aan het oppervlak.

LED-lamp
De LED-lamp verlichting binnenin is 3 keer feller en ook zuiniger dan de conventionele verlichting. Zo kun je je gerechten gemakkelijk controleren zonder de magnetron te openen.

Stabiele ring
De innovatieve zeshoekige ring stabiliseert het draaiplateau met zes steunpunten, zodat er voorkomen wordt dat items die niet in het midden liggen omvallen of dat er gemorst wordt tijdens de bereiding.

Compact formaat, grotere inhoud
De nieuwe generatie van de NeoChefTM-magnetronoven is compacter dan zijn voorganger, maar heeft een grotere inhoud. Door het compacte formaat past dit model zelfs in de kleinste keukens, maar biedt het toch voldoende ruimte voor grote en brede schalen.

Belangrijkste kenmerken van Combimagnetron LG MJ3965BIB EasyClean

 • Smart InverterCapaciteit:39 liter
 • Interieur: Easy Clean
 • Grote Inhoud
 • Houtskool verhittingselement
 • Verbruik: 1100 W
 • Verbruik magnetronstand: 1350 W
 • Verbruik grillstand: 950 W
 • Verbruik convectiestand: 1850 W
 • Verbruik magnetron – convectie combi: max 1900 W
 • Diameter draaischijf: 360 mm
 • Afmetingen internieur (B x H x D): 395 x 262 x 378
 • Afmetingen exterieur (B x H x D): 544 x 327 x 525
 • Afmetingen in verpakking (B x H x D): 614 x 381 x 573
 • Gewicht zonder verpakking: 16.5 kg
 • Gewicht met verpakking: 20.6 kg
Nieuw in doos

Dit product zit in de originele verpakking.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Merk LG
Inhoud (liter) 39
Digitaal display Ja
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Zwart
Vermogen grill (watt) 950
Staat van het product Nieuw in doos
Vermogen (watt) 1100
Kinderslot Ja
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Combimagnetron LG MJ3965BIB EasyClean” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *