Combimagnetron LG MJ3965BIB EasyClean 1350 watt

De Smart Inverter-technologie in combimagnetron LG MJ3965BIB biedt een nauwkeurige controle over het kookvermogen om voedingsmiddelen sneller dan ooit op te warmen en te ontdooien; Dankzij de nauwkeurige temperatuurregeling kun je verschillende gerechten bereiden die voorheen niet te bereiden waren met Lees Meer

De Smart Inverter-technologie in combimagnetron LG MJ3965BIB biedt een nauwkeurige controle over het kookvermogen om voedingsmiddelen sneller dan ooit op te warmen en te ontdooien; Dankzij de nauwkeurige temperatuurregeling kun je verschillende gerechten bereiden die voorheen niet te bereiden waren met een combi-magnetron.

 199.00
Productinformatie

De Smart Inverter-technologie in combimagnetron LG MJ3965BIB biedt een nauwkeurige controle over het kookvermogen om voedingsmiddelen sneller dan ooit op te warmen en te ontdooien; Dankzij de nauwkeurige temperatuurregeling kun je verschillende gerechten bereiden die voorheen niet te bereiden waren met een combi-magnetron. Met slechts één toestel kun je nu voedingswaren bereiden of gewoon opwarmen. Bovendien kan je met de NeoChefTM zelfgemaakte yoghurt laten fermenteren.

Belangrijkste Kenmerken

  • Smart Inverter
  • Houtskool verhittingselement
  • EasyClean™
  • Grote Inhoud

Nieuw
Combimagnetron LG MJ3965BIB is een nieuw apparaat met originele doos en 2 jaar fabrieksgarantie. Ook zit er 10 jaar garantie op de motor.

Plaatsing
Vrijstaand

Oventype
Grill

Inhoud
39l

Magnetronfuncties
Klok, Ontdooien

Beveiliging magnetron
Kinderbeveiliging

Vermogen (grill)
950W

Vermogen (magnetron)
1.350W

Displaytype
Led-display

Hoogte
325mm

Breedte
540mm

Diepte
523mm

Gewicht
16,4kg

Kleuren
Zwart

Over LG
Het merk LG staat voor Life’s Good, en dat is het zeker. Maar het leven wordt nog beter met de producten van dit merk. De smartphones van het merk staan al jaren aan de top, net zoals de andere apparaten van dit merk zoals tv’s en soundbars. LG snapt dat een stukje elektronica een grote toevoeging aan uw leven kan zijn. Uw comfort kan vergroot worden, u bent bereikbaar of u vermaakt uzelf en anderen met de producten van LG. Als u een product van dit merk koopt, blijft het leven ook nog goed voor de generaties na u. LG draagt namelijk het milieu een warm hart toe. Daarom zijn de producten zo energiezuinig mogelijk. Maak u leven leuker maar vooral makkelijker met de producten van dit merk. Want, hoe makkelijker uw leven is, hoe meer tijd u over houdt voor leuke dingen.
Meer informatie over LG

Nieuw

Dit product zit in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk LG
Staat van het product Nieuw
Meer specificaties