Vriezer Inventum IVR0881S Inbouw A++ 99 liter

De vriezer Inventum IVR0881S is geschikt voor een standaard nismaat van 88 cm en heeft een netto inhoud van 99 liter. Het is een zuinige vriezer met energieklasse A++.

 349.00

Uitverkocht

Productinformatie
De vriezer Inventum IVR0881S is geschikt voor een standaard nismaat van 88 cm en heeft een netto inhoud van 99 liter. Het is een zuinige vriezer met energieklasse A++. De 4 sterren vriezer heeft een invriesvermogen van 8 kg/24u. De vriezer is voorzien van drie transparante lades en een vriesvak met klep, waar u al uw etenswaren netjes in kunt opbergen. Inclusief maar liefst 5 jaar garantie!Vragen over de vriezer Inventum IVR0881S? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!Over Inventum
Inventum is een totaalaanbieder van huishoudelijke apparaten, met een ruim aanbod aan producten in de categorieën klein huishoudelijk, vrijstaand witgoed, inbouw witgoed en persoonlijke verzorging. Niet alleen in Nederland is Inventum een begrip. Tot in de verste uithoeken van de wereld worden vele producten van Inventum al sinds de beginjaren naar tevredenheid gebruikt. In de industrie, de luchtvaart, de scheepvaart en in het huishouden, overal was én is Inventum aanwezig. Een innovatief verleden is een goede basis voor een duurzame toekomst voor mens, milieu en bedrijf.
Meer informatie over Inventum

Energieklasse
A++

Totale netto inhoud
99 liter

Aantal transparante lades
3

Vriesvak met klep
1

Invriesvermogen
8 kg/24u

Steraanduiding
****

Draairichting deur omkeerbaar
ja

Kleur
wit

Afmetingen (hxbxd)
875 x 540 x 545 mm

Klimaatklasse
T/SN

Aansluitwaarde
120 watt

Energieverbruik per jaar
158 kWh

Montage
sleepdeur

Geluidsniveau
40 dB(A)
Nieuw

Dit product zit in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Inventum
Plaatsing Inbouw
Staat van het product Nieuw
Meer specificaties