Aanbieding! B

Wasmachine Samsung WW8PT4048EE

Transportschade

Wasmachine Samsung WW8PT4048EE heeft een was capaciteit van 8 kg en energie-efficiëntieklasse B met een energieverbruik van  55 Lees Meer

Wasmachine Samsung WW8PT4048EE heeft een was capaciteit van 8 kg en energie-efficiëntieklasse B met een energieverbruik van  55 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 72 dB.

 449.00  404.10

Productinformatie

Wasmachine Samsung WW8PT4048EE heeft een was capaciteit van 8 kg en energie-efficiëntieklasse B met een energieverbruik van  55 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 72 dB.

FoamActive-technologie
De Foam Active-technologie van Samsung zorgt voor een zeer grondige en zachte reiniging, zelfs van gevoelige kledingstukken – zelfs bij lage was temperaturen. Er ontstaat een schuimkussen dat je kleding zachtjes omhult. Reeds opgelost voor de was cyclus, ontwikkelt het wasmiddel zijn volle kracht zonder vertraging. Je wast dus energie- en kostenbesparend op 20 graden – met hetzelfde was resultaat.

Hygiëne stoomprogramma
Het hygiënische stoomprogramma zorgt voor hygiënische reinheid van je wasgoed tot in de laatste vezel, dankzij een extra dieptebehandeling met stoom. Tijdens de geïntegreerde stoomcyclus dringt stoom vanuit de trommelbodem door je wasgoed en verbetert de reinigingskwaliteit. Dit verwijdert bacteriën, allergenen en opgedroogd vuil.

Trommel reinigen
Samsung trommelreiniging zorgt voor een hygiënisch schone trommel. Een intelligente combinatie van weken, pulseren en hoge snelheid reinigt de trommel grondig en zonder toevoeging van reinigingsmiddelen. Dit verwijdert 99,9% van de geur veroorzakende bacteriën uit de trommel. Voor gemak dat is weggespoeld, vertelt de machine je na elke 40 wasbeurten dat het zinvol is om opnieuw schoon te maken.

Residuvrij
Met de zelfreinigende wasmiddellade bespaar je jezelf het gedoe van het schoonmaken van de gelijmde wasmiddellade en een hoop wasmiddel. Een speciaal spoelproces zorgt ervoor dat je wasmiddellade schoon blijft. Dit is hygiënischer en zorgt ervoor dat wasmiddel en wasverzachter daar terechtkomen waar ze nodig zijn: bij je wasgoed.

SpotIntensieve functie
Met de vlek intensieve functie wordt je kleding vlekkeloos schoon, zelfs met hardnekkige vlekken. Wijn, make-up of gras bijvoorbeeld verwijder je gemakkelijk en tegelijkertijd dankzij de aanzienlijk verbeterde reinigingsprestaties. De kleding wordt gedurende 30 minuten grondig geweekt met continue schuimproductie, zodat vlekken eerst worden losgemaakt en vervolgens effectief worden verwijderd.

Belangrijke kenmerken Wasmachine Samsung WW8PT4048EE:

 • SchuimActief
 • Hygiëne stoomprogramma
 • SpotIntensieve functie
 • Digitale invertermotor
 • Trommel reinigen
 • zorg trommel
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 8 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) B
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 55
Merk Samsung
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Samsung WW8PT4048EE
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW8PT4048EE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *