Fornuis Wiggo WO-E905R(XX)

Fornuis WO-E905R(XX) is een multifunctionele oven voorzien van 7 ovensystemen namelijk boven- en onderwarmte, onderwarmte, 3d hetelucht plus, circulatie grillen, ontdooien, boven- en onderwarmte met circulatie en onderwarmte met circulatie. De oven heeft een inhoud van 98 liter. Wiggo WO-E905R(XX)  is Lees Meer

Fornuis WO-E905R(XX) is een multifunctionele oven voorzien van 7 ovensystemen namelijk boven- en onderwarmte, onderwarmte, 3d hetelucht plus, circulatie grillen, ontdooien, boven- en onderwarmte met circulatie en onderwarmte met circulatie. De oven heeft een inhoud van 98 liter. Wiggo WO-E905R(XX)  is een 90cm fornuis met een vierkant bovenblad. De standaard meegeleverde gietijzeren pannendragers zorgen voor stabiliteit bij het koken en zijn gemakkelijk schoon te maken met een mild sopje. Elektrische vonkontsteking maakt lucifer of aansteker overbodig. Dankzij de thermokoppel beveiliging wordt de gastoevoer afgesloten zodra de vlam uit is: geen vlam geen gas.

 559.00
GRATIS BEZORGD IN DE REGIO

De bezorging van witgoed is gratis in een straal van 20 km rondom Best.

Productinformatie

Fornuis Wiggo WO-E905R(XX) is een multifunctionele oven voorzien van 7 ovensystemen namelijk boven- en onderwarmte, onderwarmte, 3d hetelucht plus, circulatie grillen, ontdooien, boven- en onderwarmte met circulatie en onderwarmte met circulatie.

Hoogte
87 cm

Breedte
90 cm

Kleur
RVS

Wokbrander
Ja

Fry-top (bakplaat)
Nee

Grillplaat
Ja

Teppanyaki
Nee

Visbrander
Nee

Stoomfunctie
Nee

Bediening
Knoppen

Display
Nee

Uitneembare ovendeur
Ja

Timer
Ja

Automatisch uitschakelen
Nee

Indicatie restwarmte
Geen indicatie

Kinderbeveiliging
Nee

Met afdekplaat
Nee

Materiaal behuizing
Metaal

Materiaal wanden binnenkant
Metaal

Draaispit
Nee

Gewicht
65 kg

Productomschrijving
Fornuis Wiggo WO-E905R(XX) is een multifunctionele oven voorzien van 7 ovensystemen namelijk boven- en onderwarmte, onderwarmte, 3d hetelucht plus, circulatie grillen, ontdooien, boven- en onderwarmte met circulatie en onderwarmte met circulatie. De oven heeft een inhoud van 98 liter. Wiggo WO-E905R(XX) is een 90cm fornuis met een vierkant bovenblad. De standaard meegeleverde gietijzeren pannendragers zorgen voor stabiliteit bij het koken en zijn gemakkelijk schoon te maken met een mild sopje. Elektrische vonkontsteking maakt lucifer of aansteker overbodig. Dankzij de thermokoppel beveiliging wordt de gastoevoer afgesloten zodra de vlam uit is: geen vlam geen gas.

Over Wiggo
Van hobbykoks tot professionals, iedereen kan nog meer genieten van koken met een fornuis van Wiggo. Met de meest innovatieve en creatieve oplossingen staat dit merk altijd voor je klaar. Laat je inspireren en fascineren en creëer de lekkerste gerechten in je eigen keuken. Begin met een heerlijke goedgevulde soep, maak hierna een lekker mals stuk vlees en eindig met een prachtig dessert. Wiggo zal het beste in je naar boven halen. Een heerlijk diner bereiden was nog nooit zo makkelijk en de simpelste maaltijd wordt een waar genot. De mooi vormgegeven fornuizen werken op gas en de ovens hebben een elektrische aansluiting. De multifunctionele ovens zijn voorzien van verschillende systemen, waardoor geen gerecht te moeilijk zal zijn. Haal de sterrenkok in je naar boven en vergroot je passie voor koken met een fornuis van Wiggo.
Meer informatie over Wiggo

 

Nieuw

Dit product zit in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Energieklasse A
Inhoud (liter) 98
Aantal kookzones 5
Breedte (cm) 90
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 87
Boven- en onderwarmte Ja
Digitaal display Ja
Elektrische vonkontsteking Ja
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Heteluchtfunctie Ja
Kinderslot Ja
Kleur RVS
Plaatsing Vrijstaand
Wokbrander Ja
Staat van het product Nieuw
Meer specificaties