Aanbieding! E

Inbouw koelkast Samsung BRD27723EWW

Transportschade

De Inbouw koelkast Samsung BRD27723EWW heeft energielabel E en een jaarlijks verbruik van 177 kWh. De totale inhoud is 270 liter. De totale inhoud is 270 liter. Waarvan 239 liter koelen en 31 liter vriezen. Dit alles met een maximaal geluidsniveau van 35 dB.

 699.00

Productinformatie

De Inbouw koelkast Samsung BRD27723EWW heeft energielabel E en een jaarlijks verbruik van 177 kWh. De totale inhoud is 270 liter. Waarvan 239 liter koelen en 31 liter vriezen. Dit alles met een maximaal geluidsniveau van 35 dB.

Ingebouwde Wi-Fi & SmartThings
Bewaak en bedien je koelkast in de hele kamer vanaf bijna elke locatie met behulp van de ingebouwde Wi-Fi en via de SmartThings-app. De Smart Things-app houdt je onderweg op de hoogte: je kunt Power Cool inschakelen, de temperatuur wijzigen en een melding krijgen als de deur per ongeluk open is gelaten. Smart Things Energy in de Smart Things app kan ook worden gebruikt om het dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse energieverbruik te monitoren.

SmartThings AI-energiemodus
Verminder proactief het energieverbruik van je koelkast. Wanneer de AI Energy Mode wordt geactiveerd, onthoudt de koelkast het gedrag van de gebruiker en past op basis hiervan het compressortoerental en de automatische ontdooifunctie in het vriesvak aan. De AI Energy Mode stuurt een melding naar je smartphone als het stroomverbruik je in de app ingestelde doel overschrijdt en vraagt of de AI Energy Mode moet worden geactiveerd.

No Frost+
No Frost+ leidt het resulterende vocht naar buiten en kan zo ijsvorming op voedsel en in de koelkast en vriezer voorkomen. Enerzijds kan een hoog energieverbruik worden vermeden door te voorkomen dat zich dikke lagen ijs vormen in het vriesvak en anderzijds is het niet nodig om opnieuw af te koelen na het ontdooien.

Metalen koeling
Het elegante metalen binnenste achter paneel zorgt voor een gelijkmatige binnentemperatuur tot in de laatste hoek. Bovendien wordt de gewenste temperatuur snel weer bereikt nadat de deur is geopend en gesloten.

Belangrijkste kenmerken Inbouw koelkast Samsung BRD27723EWW

 • SpaceMax-technologie™
 • Optimaal Vers+
 • Luchtvochtigheid Vers +
 • Gelijkmatige koeling
 • Power Cool
 • Soft Close
 • No Frost+
 • SpaceMax™
 • 35 dB(A)
 • Metal Cooling
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Deursysteem Deur op deur
Nis Hoogte (cm) 177.8
Nis Breedte (cm) 55.5-56.8
Nis Diepte (cm) 56
Energieklasse (nieuw label) E
Energieverbr. per jaar (kWh) 177
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud koelruimte (liter) 239
Inhoud vriesruimte (liter) 31
Kleur Wit
Merk Samsung
Vershoudgedeelte Optimal Fresh+
Staat van het product Transportschade
Inbouw koelkast Samsung BRD27723EWW
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw koelkast Samsung BRD27723EWW” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *