Aanbieding!

Koelkast Beko RSNE415T34XPN

Transportschade

De koelkast Beko RSNE415T34XPN heeft een totale netto capaciteit van 350 liter, energieklasse F en een geluidsniveau van 38 dB.

 350.00

Uitverkocht

Productinformatie

De koelkast Beko RSNE415T34XPN heeft een totale netto capaciteit van 350 liter, energieklasse F en een geluidsniveau van 38 dB.

CoolRoom®
Vlees, vis en zuivel langer vers
Vlees, vis en zuivel hebben een lagere temperatuur nodig om vers te blijven. In het CoolRoom®-compartiment bewaar je deze producten net boven het vriespunt en bij een optimale vochtigheidsgraad. Zo blijven levensmiddelen twee keer zo lang vers en smaakvol.

Led verlichting
Duidelijk zicht op de binnenkant
Het kan lastig zijn om alles in je koelkast duidelijk zien, vooral in de hoeken en aan de achterkant van de schappen. Daarom zijn onze koelkasten verlicht met LED-ketens bovenaan de koelkast en aan de zijwand, zodat je overal in de koeler goed zicht hebt. Bovendien is het ook energiezuiniger dan standaardverlichting.

Omkeerbare deur
Deurrichting aanpassen aan de keukenindeling
Aan welke kant de deur van de koelkast moet opengaan, is afhankelijk van de indeling van de keuken. Met de omkeerbare deur kunnen de scharnieren zowel links als rechts worden geplaatst, dus bepaal je zelf naar welke kant de deur opengaat. Om nog meer koelruimte te creëren kun je twee koelkasten naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren.

Veiligheidsglas
Uiterst duurzame glazen platen
Dankzij het veiligheidsglas hoef je je geen zorgen te maken als je een enorm grote en zware pot in de koelkast wilt zetten. De platen van gehard veiligheidsglas kunnen een gewicht tot 25 kg dragen. Ze zijn beter bestand tegen krassen en scheuren dan onbehandeld glas, zodat je er probleemloos zware dingen op kunt zetten.

Vakantiestand
Extra energiebesparing
Breng je koelkast in vakantiesfeer als je op reis gaat. In de vakantiestand bespaar je energie door het koelgedeelte uit te schakelen, maar de vriezer te laten draaien. Diepgevroren levensmiddelen blijven bewaard, terwijl je energierekening lager wordt.

Belangrijkste kenmerken van Koelkast Beko RSNE415T34XPN

 • Energie-efficiëntieklasse F
 • Jaarlijks energieverbruik (kWh/jaar) 146
 • jaarlijks energieverbruik 32 °C 205 kWu
 • Dagelijks energieverbruik (kWh/dag) 0,4
 • Dagelijks energieverbruik bij 32 °C (kWh/dag) 0,592
 • Geluidsniveau (dBA) 38 dBA
 • Klimaatklasse SN-T
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Breedte (cm) 59.5
Diepte (cm) 65.5
Hoogte (cm) 171.4
Aantal draagplateaus (stuks) 5
Energieklasse (nieuw label) F
Energieverbr. per jaar (kWh) 146
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau (dB) 38
Inhoud koelruimte (liter) 350
Kleur Inox
Merk Beko
Totale inhoud (liter) 350
Staat van het product Transportschade
Koelkast Beko RSNE415T34XPN
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Koelkast Beko RSNE415T34XPN” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.