Aanbieding!

Amerikaanse koelkast Samsung RH68B8521B1

Transportschade

De amerikaanse koelkast Samsung RH68B8521B1 is een door-in-door koelkast met een inhoud van maar liefst 627 liter, de inhoud van de koelkast is 403 liter en die van de vriezer is 224 liter.

 1,399.00

Op voorraad

Nog slechts 1 beschikbaar.

Productinformatie

De amerikaanse koelkast Samsung RH68B8521B1 is een door-in-door koelkast met een inhoud van maar liefst 627 liter, de inhoud van de koelkast is 403 liter en die van de vriezer is 224 liter.

Twee koelcircuits voor nog meer versheid
Twin Cooling Plus™. Twee gescheiden koelcircuits zorgen ervoor dat er geen luchtuitwisseling tussen de koel- en vriesruimtes plaatsvindt. Hierdoor wordt de overdracht van geuren en smaken van de koelkast naar het vriesvak verminderd en komt de droge lucht in het vriesvak niet in het koelvak. Hierdoor blijft de ideale luchtvochtigheid behouden en blijven groenten en fruit langer vers.

Voor een gelijkmatige koeling met een professionele uitstraling
De elegante metalen binnenachterwand zorgt voor een gelijkmatige binnentemperatuur tot in de laatste hoek. Daarnaast is de gewenste temperatuur na het openen en sluiten van de deur snel weer op de gewenste temperatuur dankzij de in de metalen plaat opgeslagen kou.

Power Cool / Power Freeze
Als je iets bijzonder snel wilt koelen of invriezen, druk je drie seconden op de betreffende knop (bijv. na een zomervakantie). Door op de knoppen Power Cool en Power Freeze te drukken wordt automatisch de laagste temperatuur ingesteld (1 °C/-23 °C). Hierdoor koelen de betreffende ruimtes zo snel mogelijk af.

Digitale omvormercompressor
Sensoren verspreid over het apparaat meten de temperatuurschommelingen die worden veroorzaakt door het openen van de deuren. Op basis van deze informatie selecteert de digitale invertercompressor een van de zes vermogensniveaus. Dit leidt niet alleen tot een constantere interne temperatuur, maar verhoogt ook de energie-efficiëntie en levensduur van de compressor. Met de nieuwe generatie van de Samsung digitale invertercompressor halen onze apparaten een geluidsniveau tot 36 dB(A).

Belangrijkste kenmerken van Amerikaanse koelkast Samsung RH68B8521B1

 • Energie-efficiëntieklasse E
 • Jaarlijks energieverbruik 1) 343 kWh/jaar
 • volume van de vriesvakken 224ℓ
 • Volume van de koelvakken 403ℓ
 • Geluidsniveau 36 dB(A)
 • Geluidsniveau klasse C
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 36
Kleur Premium zwart staal
Breedte (cm) 91.2
Diepte (cm) 71.6
Hoogte (cm) 178
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) E
Energieverbr. per jaar (kWh) 343
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Crushed Ice Ja
IJsdispenser Ja
Watertoevoer Waterreservoir
Inhoud koelruimte (liter) 403
Inhoud vriesruimte (liter) 224
Totale inhoud (liter) 627
Merk Samsung
Anti ijsvorming No frost
Watertap Ja
Staat van het product Transportschade
Amerikaanse koelkast Samsung RH68B8521B1
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Amerikaanse koelkast Samsung RH68B8521B1” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *