Aanbieding! D

Inbouw koelvriescombinatie Samsung BRB26715DWW

Transportschade

De Inbouw koelvriescombinatie Samsung BRB26715DWW heeft energielabel D met een jaarlijks verbruik van 185 kWh. De totale inhoud van het apparaat is 264 liter, waarvan 190 liter in het koelgedeelte en 74 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

 679.00  645.05

Productinformatie

De Inbouw koelvriescombinatie Samsung BRB26715DWW heeft energielabel D met een jaarlijks verbruik van 185 kWh. De totale inhoud van het apparaat is 264 liter, waarvan 190 liter in het koelgedeelte en 74 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

Twin Cooling Plus
De aparte koeling optimaliseert de temperatuur en de vochtigheid in de koelkast en het vriescompartiment. Dankzij het Twin Cooling Plus-systeem worden voedingswaren onder de beste omstandigheden bewaard en behouden zij hun natuurlijke smaak en aroma omdat geurtjes zich niet met elkaar vermengen. En door het hoge vochtigheidsgehalte in de koelkast blijven verse producten ook écht vers en drogen ze niet uit.

SpaceMax™-technologie
SpaceMax™-technologie zorgt voor een uiterst doeltreffende isolatie, waardoor de wanden veel dunner zijn. Je hebt dus meer ruimte, zonder dat de koelkast uitsteekt ten opzichte van je aanrecht.

Cool Select+
De Cool Select Plus-zone biedt ongeëvenaarde flexibiliteit voor het bewaren van voedsel. Met slechts één druk op de knop schakelt ze om naar de optimale temperatuur voor verschillende voedingsmiddelen, zodat alles langer vers blijft. Kies afhankelijk van je behoefte uit: Cool (2°C), Chill (-1°C), Soft Freeze (-5°C) of Freeze (-15-23°C).

Fresh Zone
Zorg ervoor dat je fruit en groenten langer vers en op smaak blijven. De Fresh Zone is een slim ontworpen lade die de ideale omgeving biedt voor het bewaren van verse producten. De luchtdichte afsluiting van de Fresh Zone zorgt voor een optimale vochtigheidsgraad en reguleert de vochtafvoer.

Metal Cooling Plate
Zorg dat de binnenkant van de koelkast de juiste temperatuur heeft, zodat etenswaren vers blijven, ook als je de koelkastdeur vaak opent. De Metal Cooling Plate is mooi én functioneel: de plaat zorgt ervoor dat de kou in de lucht behouden blijft, voorkomt warmteverlies en is gemakkelijk te reinigen.

Digital Inverter Compressor
Profiteer van een maximale energiezuinigheid, minder geluidshinder en een lange levensduur. De Digital Inverter Compressor past automatisch zijn snelheid aan op basis van de koelingsbehoeften. Hij is dus stiller en  zuiniger.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw koelvriescombinatie Samsung BRB26715DWW

 • No Frost
 • Twin Cooling Plus
 • Power Freeze Functie
 • Deuralarm
 • Koelmiddel R600a
 • Autonomie uur (stijgende temperatuur) 6 h
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Deursysteem Deur op deur
Nis Hoogte (cm) 177.8
Nis Breedte (cm) 55.5
Nis Diepte (cm) 56
Totale inhoud (liter) 264
Akoestisch deuralarm Ja
Anti ijsvorming No frost
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) D
Energieverbr. per jaar (kWh) 185
Garantie 1 jaar garantie
Inhoud koelruimte (liter) 190
Inhoud vriesruimte (liter) 74
Merk Samsung
Plaatsing Inbouw
Staat van het product Transportschade
Inbouw koelvriescombinatie Samsung BRB26715DWW
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw koelvriescombinatie Samsung BRB26715DWW” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *