Aanbieding!

Oven Gorenje BPS6737E14BG

Transportschade

De Oven Gorenje BPS6737E14BG met een inhoud van 77 liter. Met deze oven zet je gegarandeerd elke avond een heerlijk maaltijd op tafel.

 399.00

Productinformatie

De Oven Gorenje BPS6737E14BG met een inhoud van 77 liter. Met deze oven zet je gegarandeerd elke avond een heerlijk maaltijd op tafel.

Airfry
Deze methode van intensief bakken met hete lucht vereist geen vet om de perfect heerlijke knapperige gouden korst te garanderen. In combinatie met een speciale geperforeerde bakplaat (afhankelijk van het model), die de schaal perfect inkapselt, behaal je nog betere resultaten.

Pizzafunctie
Met een instelling die een baktemperatuur tot 300 °C biedt, is dit programma speciaal ontwikkeld om je te helpen de perfecte pizza, focaccia, flatbread en soortgelijke lekkernijen te bakken.

Extra steam
Dit programma creëert de perfecte stoomomgeving die je brood een goede rijs en een knapperige korst geeft. Doe gewoon wat water in een platte bakplaat, selecteer het programma ExtraSteam en laat de oven het werk doen.

PerfectGrill
De intelligente plaatsing van de kachels zorgt voor een optimale warmteverdeling en zorgt elke keer weer voor ultieme bakresultaten, zodat het voedsel knapperig is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Frozenbake
Dit effectieve bakprogramma is de perfecte keuze voor alle soorten diepvriesproducten en kant-en-klaarmaaltijden. Geeft de lekkerste en meest gouden korst

PyroClean
Pyrolytisch reinigen is de meest effectieve manier om een oven te reinigen met extreem hoge temperaturen die de oven onberispelijk achterlaten. Om de veiligheid te garanderen, wordt de oven tijdens en onmiddellijk na het reinigingsproces vergrendeld en zodra deze is afgekoeld, veegt je de resterende as gewoon weg met een vochtige doek.

FastPreheat
OptiBake-ovens bereiken een temperatuur tot 200 °C in slechts 5 minuten, waardoor 30% van de tijd voor een standaard voorverwarming wordt bespaard en ze tot de snelste ovens op de markt behoren.

Belangrijkste kenmerken Oven Gorenje BPS6737E14BG

 • Bigspace
 • Gratin
 • Zelfgemaakte vorm
 • Multi systeem
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A+
Inhoud (liter) 77
Digitaal display Digitaal display en draaiknop
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Heteluchtfunctie Ja
Kleur Zwart
Merk Gorenje
Nis Breedte (cm) 56
Nis Diepte (cm) 55
Nis Hoogte (cm) 59
Plaatsing Inbouw
Reinigingssysteem Pyrolyse
Stoomfunctie Ja
Timer Ja
Staat van het product Transportschade
Oven Gorenje BPS6737E14BG
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Oven Gorenje BPS6737E14BG” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *