Aanbieding!

Oven Neff BCR4520N Inbouw

Oven Neff BCR4520N is een ingebouwde oven met een inhoud van 71 liter, hij is ook zeer zuinig met energielabel A+. Hij maakt gebruik van SLIDE & HIDE®, hierdoor heb je vrije toegang tot de oven. De ovendeur is zelfs volledig Lees Meer

Oven Neff BCR4520N is een ingebouwde oven met een inhoud van 71 liter, hij is ook zeer zuinig met energielabel A+. Hij maakt gebruik van SLIDE & HIDE®, hierdoor heb je vrije toegang tot de oven. De ovendeur is zelfs volledig intrekbaar. Met het uitstekende Neff-heteluchtsysteem kun je gelijktijdig bakken, braden en koken op maximaal 3 niveaus.

 525.00

Productinformatie

Oven Neff BCR4520N is een ingebouwde oven met een inhoud van 71 liter, hij is ook zeer zuinig met energielabel A+. Hij maakt gebruik van SLIDE & HIDE®, hierdoor heb je vrije toegang tot de oven. De ovendeur is zelfs volledig intrekbaar. Met het uitstekende Neff-heteluchtsysteem kun je gelijktijdig bakken, braden en koken op maximaal 3 niveaus.
EasyClean®, het speciale reinigingshulpmiddel, maakt een ongecompliceerde, energiebesparende reiniging van het oveninterieur mogelijk. Dit is een milieuvriendelijke optie voor tussentijdse reiniging. Daarbij is een snelle navigatie door de menu’s mogelijk met de eenvoudige bediening via het TFT-scherm.

Transportschade
Oven Neff BCR4520N heeft transportschade, dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Ondanks deze schade geeft de fabrikant garantie aangezien het product alleen beschadigd is en niet defect. Op dit product zit 2 jaar fabrieksgarantie.

Vragen over Oven Neff BCR4520N? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Over Neff
Het begint in 1877, als Carl Neff in een klein Duits stadje zijn eerste werkplaats opricht. Hij droomt ervan ovens te ontwikkelen die zijn klanten meer plezier in de keuken bezorgen. Deze visie staat vandaag de dag nog steeds aan de basis van NEFF. Al 140 jaar ontwikkelen ze keukenapparatuur met hoge kwaliteit en fraai design.
Er is veel veranderd sinds Carl Neff in 1877 zijn eerste fornuis maakte. Mensen in de hele wereld hebben hun mouwen opgestroopt en hielpen mee bij de taken en geneugten van het koken. De wereldse ingrediënten zijn plaatselijke ingrediënten geworden. En sinds het nederige begin is de keuken uitgegroeid tot het middelpunt van het huis – vaak met een NEFF-oven als stralende ster. Gamechangers in de creatieve keuken. Meer informatie over Neff

Let op, dit apparaat heeft een Duits display.

producttype
inbouwoven

energie-efficiëntieklasse
A +

energieverbruik conventioneel
0.87 kWh

energieverbruik warme lucht / circulerende lucht
0,69 kWh

interieur volume
71 liter

verwarming
Hete lucht, koken op lage temperatuur, heteluchtgrill, gistingsfase, boven / onderwarmte, kleine oppervlakterooster, convectie, bodemverwarming, thermogrill, pizzastadium, grote grill, zacht koken

temperatuurregeling
40 – 275 ° C

uitrusting
Roestvrijstalen ventilatorwiel, infoknop, combinatieroest, startknop, telescopische verlenging

doorstop
beneden

features
Verwarmingsregeling, snelle verwarming, elektronische temperatuurregeling, sabbatfunctie

extra
CircoTherm, ComfortFlex, EasyClock

Deur type
Glas

veiligheid
Kinderslot, koelventilator, restwarmte-indicator, veiligheidsuitschakeling, deurcontactschakelaar

niche hoogte
585 mm

niche diepte
550 mm

niche breedte
560 mm

levering
Combi gebraden, druipende pan

afmeting
groot (meer dan 65l)

hoogte
59,5 cm

breedte
59.6 cm

diepte
54,8 cm

energievoorziening
220-240 V

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Plaatsing
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

    Beoordelingen

    Er zijn nog geen beoordelingen.

    Wees de eerste om “Oven Neff BCR4520N Inbouw” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *