Aanbieding!

Stofzuiger Samsung VS28C97B4QK

Transportschade

De Stofzuiger Samsung VS28C97B4QK heeft een maximaal vermogen van 730 W. Zijn geluidsniveau is 87 dB. Lees Meer

De Stofzuiger Samsung VS28C97B4QK heeft een maximaal vermogen van 730 W. Zijn geluidsniveau is 87 dB. Verder heeft deze stofzuiger een stofcapaciteit van  0.8 liter. 

 949.00
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Op voorraad

Let op: Dit is een Transportschade artikel, mits er Nieuw in Doos bij vermeld staat.

Mocht u de schade aan het product willen zien vraag dan eerst een foto op via de Whatsapp-knop of per e-mail voordat u het besteld.
Nog slechts 2 beschikbaar.

Productinformatie

De Stofzuiger Samsung VS28C97B4QK heeft een maximaal vermogen van 730 W. Zijn geluidsniveau is 87 dB. Verder heeft deze stofzuiger een stofcapaciteit van  0.8 liter. 

Krachtige draadloze handstofzuiger
Effectieve en vrijwel moeiteloze reiniging met hoge zuigkracht en lange levensduur van de batterij. De Samsung HexaJet motor produceert tot 280W zuigkracht voor intensieve reiniging van vele soorten vloeren. Multi-cycloon luchtfiltratie kan fijne stofdeeltjes efficiënt opvangen. De batterij kan tot 100 minuten meegaan.

AI-reinigingsmodus 
AI-reinigingsmodus met actieve dubbele borstel. De AI-reinigingsmodus kan instellingen zoals de zuigkracht en de rotatiesnelheid van de borstels automatisch aanpassen om dezelfde reinigingsprestaties te bereiken als in de Max-reinigingsmodus, terwijl het batterijverbruik met maximaal 14% kan worden verminderd en de manoeuvreerbaarheid met maximaal 6% kan worden verhoogd.

AI-reinigingsmodus met slanke LED + -borstel
Met behulp van Samsung’s AI Optimum Tech verdeelt de AI Cleaning Mode op intelligente wijze complexe reinigingsomgevingen, inclusief vloertype, in verschillende klassen door de belasting op de borstels en de onderdruk tijdens het stofzuigen te detecteren. De AI-reinigingsmodus kan instellingen zoals zuigkracht automatisch aanpassen om dezelfde reinigingsprestaties te bereiken als in de Max-reinigingsmodus, terwijl het batterijverbruik met maximaal 21% wordt verminderd en de manoeuvreerbaarheid met maximaal 8% wordt verhoogd.

Alles-in-één clean station
Dit is een eenvoudige manier om de stofcontainer te legen en tegelijkertijd je handstofzuiger op te laden. Het All-in-One Clean Station laadt de batterij op en maakt gebruik van Air Pulse-technologie om de stofcontainer efficiënt te legen. Een meertraps filtersysteem vangt tot 99,999% aan fijnstof op. Een extra luchtstroom, die automatisch krachtig roteert tijdens deflatie, verwijdert tot 99% van het haar uit het gaasfilter. Voor extra gemak kan het deksel van de stofbak zichzelf automatisch sluiten na elke lediging.

Belangrijkste kenmerken Stofzuiger Samsung VS28C97B4QK:

 • Jet cycloon
 • Vervangbare en duurzame batterij
 • Mix & Match
 • Meertraps filtratiesysteem
 • Wasbare stofcontainer
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 87
Stofopvang 0.8
Breedte (cm) 25
Diepte (cm) 24.3
Hoogte (cm) 103.6
Gewicht (kg) 3.17
Kleur Zwart
Merk Samsung
Vermogen (watt) 730
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Stofzuiger Samsung VS28C97B4QK” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *