Aanbieding! D

Bosch inbouw vaatwasser SMU6ECS57E

Transportschade

De Bosch inbouw vaatwasser SMU6ECS57E biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse D met een energieverbruik van 85 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 42 dB.

 699.00  664.05

Productinformatie

De Bosch inbouw vaatwasser SMU6ECS57E biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse D met een energieverbruik van 85 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 42 dB.

Efficiënt droog
Borden opruimen die niet goed zijn opgedroogd of nog te heet zijn? Met Efficient Dry is dat verleden tijd. De deur van je vaatwasser gaat automatisch open nadat het programma is afgelopen. Dit verbetert het droogproces, voorkomt condensvorming en koelt je vaat behoedzaam af. Dat is niet alleen handig, maar bespaart ook energie.

Max Flex manden
Het correct vullen van jouw vaatwasser kan een uitdaging zijn. Niet zo met de Max Flex manden. Met een stabiele onder korf en inklapbare rijen pinnen, waardoor ook grote stukken servies kunnen worden neergezet, maken ze jouw dagelijks leven gemakkelijker. Bovendien zorgen glashouders en siliconen antislip strips in de boven korf ervoor dat jouw glazen veilig worden opgeborgen. De Max Flex-korven garanderen volledige flexibiliteit en een stabiele belading van jouw vaatwasser.

Vario lade
De Vario lade biedt met extra uitsparingen ruimte voor groter bestek of kleiner serviesgoed, zoals espressokopjes. Dit geeft je flexibiliteit bij het vullen van je vaatwasser en geeft je meer ruimte in de spoelruimte.

Driedubbele rackmatic
De hoogte van de boven korf kan dankzij de 3-voudige Rackmatik in totaal 5 cm in drie stappen worden versteld. En zelfs volgeladen. Of het nu gaat om pizzaborden of glazen met een lange steel – er wordt flexibel boven of onder meer ruimte gecreëerd voor het afwassen van hoge voorwerpen.

Spraakbesturing
Dankzij de samenwerking met Amazon Alexa kan je vaatwasser ook met je stem worden aangestuurd. Kijk of de bijbehorende “Home Connect”-functie beschikbaar is in de Alexa-app voor jouw land en taal. Activeer de bijbehorende functie om de verbinding tussen Amazon Alexa en jouw huishoudapparaat tot stand te brengen.

Belangrijkste kenmerken van Bosch inbouw vaatwasser SMU6ECS57E

 • Doseer assistent intensieve zone
 • Extra Clean Zone: extra grondige reiniging voor hardnekkig vuil
 • soort installatie onderbouw unit
 • kleur voorzijde roestvrij staal
 • Materiaal binnen vloer roestvrij staal
 • bestekmand
 • besteklade
 • Starttijdvertraging
 • resterende tijd
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 42
Aantal couverts 14
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Automatisch deuropening einde programma EfficientDry
Besteklade Ja
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) D
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 85
Merk Bosch
Nis Breedte (cm) 60
Nis Diepte (cm) 55
Nis Hoogte (cm) 81.5
Plaatsing vaatwasser Onderbouw
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Transportschade
Bosch inbouw vaatwasser SMU6ECS57E
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Bosch inbouw vaatwasser SMU6ECS57E” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *