Aanbieding!

Vaatwasser Samsung DW60M6050BB

Transportschade

Vaatwasser Samsung DW60M6050BB is bijzonder ruim, het apparaat kan het eetgerei van 14 personen in één keer afwassen.

 379.00  360.05

Productinformatie

Vaatwasser Samsung DW60M6050BB is bijzonder ruim, het apparaat kan het eetgerei van 14 personen in één keer afwassen. In de 3 uitschuifbare korven kan de vaat met het grootste gemak gesorteerd worden. De volledig integreerbare vaatwasser heeft een geluidsniveau van 44 dB. De energie-efficiëntie is A++, het op één na zuinigste energielabel. Om het apparaat tegen verkennende kinderhandjes te beschermen is er een kinderslot-functie.

Een simpelere, intuïtievere manier om je vaat te doen, met een groot, makkelijk afleesbaar LED-display. Je ziet de status, instellingen, resterende tijd en programmavoortgang in een oogopslag, zelfs van een afstand. Je kan de wasprestaties dus moeiteloos in de gaten houden en regelen.

Besteklade
De besteklade bovenin de machine biedt ruimte aan kleine, lichte items zoals bestek en ander keukengerei. Je bestek blijft veilig op zijn plek en wordt toch grondig gereinigd met krachtige waterstralen.

Hoogte makkelijk in te stellen
Flexible Interior Space – het bovenste rek gaat met een simpele aanraking 5 cm extra omhoog of omlaag. Zo maak je in het onderste rek plaats voor schalen van allerlei afmetingen, hoge pannen, brede schotels en extra grote borden.

Halve belading
Eindelijk hoef je niet meer te wachten tot de vaatwasser vol is. De halve belading instelling geeft je veel meer flexibiliteit, omdat hierbij alleen het onderste compartiment wordt gebruikt. Je spaart zo tijd en energie en geniet van meer gebruiksgemak.

Express Wash (60 min)
Met de Express Wash optie van 60 minuten is je vaat veel sneller schoon en droog. Ideaal voor de kleinere, niet al te vuile vaat waarvoor intensief wassen niet nodig is, zoals kopjes, bestek en dinerborden. Een compleet was- en droogprogramma duurt dan maar 60 minuten.

Hygiëne
Bij bepaalde programma’s kan de Hygiëne-functie worden ingeschakeld. De laatste spoelgang wordt verlengd, waarbij de temperatuur toeneemt tot 70˚C voor een diepere reiniging die niet wordt overleefd door bacteriën en ziektekiemen. Hiermee zijn je borden, bestek en kookgerei altijd veilig in gebruik.

Belangrijkste kenmerken van Vaatwasser Samsung DW60M6050BB

 • Half Load instelling
 • Flexibel derde rek
 • 14 couverts
 • Geluidsniveau: 44 dB
 • Nisbreedte 60 cm
 • Hoogte makkelijk in te stellen
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Merk Samsung
Aantal couverts 14
Energieklasse A++
Geluidsniveau (dB) 44
Automatisch deuropening einde programma Ja
Automatische uitschakeling Ja
Beladingsherkenning Ja
Besteklade Ja
Digitaal display Ja
Energieverbr. per jaar (kWh) 266
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Nee
Indicatielicht op vloer Ja
Nis Breedte (cm) 59.5
Nis Diepte (cm) 55
Nis Hoogte (cm) 81.5
Overloopbeveiliging Ja
Plaatsing vaatwasser Volledig geïntegreerd
Resttijdindicatie Ja
Startuitstel  Ja
Staat van het product Transportschade
Vaatwasser Samsung DW60M6050BB
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Vaatwasser Samsung DW60M6050BB” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *