Aanbieding!
Vaatwasser Siemens SN536S00EE

Heb je een vaatwasser nodig? Bekijk dan Vaatwasser Siemens SN536S00EE. Voor geoptimaliseerde wasresultaten heeft in totaal 6 programma’s, die naast de standaardprogramma’s ook extra functies bevatten zoals “VarioSpeed Plus” en “Intensivezone”

 499.00  325.00

Op voorraad

Nog slechts 1 beschikbaar.
Productinformatie

Vaatwasser Siemens SN536S00EE: varioSpeed ​​Plus voor tot 3x sneller reinigen en drogen; Mandsystemen voor onbeperkte laadopties met maximaal gemak. Huishoudens van vier personen profiteren van de laadcapaciteit van de vaatwasser, 13 couverts laten niets te wensen over. Met de energie-efficiëntieklasse A ++ (schaal: A +++ tot D) werkt het apparaat zeer milieuvriendelijk.

Gespecialiseerd in zachte reiniging: het 40 ° C-glasprogramma
Hoogwaardige glazen vereisen speciale zorg bij het spoelen. Het nieuwe glazen 40 ° C-programma van Siemens is specifiek op deze eisen afgestemd. Ten eerste reinigt het de glazen zorgvuldig, maar grondig bij lage temperaturen. Ten slotte is de droogfase uitgebreid, vooral voor extra zacht drogen. En het resultaat is indrukwekkend: glanzende glazen waar je langer van zult genieten.

VarioSpeed ​​Plus
Door het intensieve programma reinigt het apparaat ook sterk vervuilde potten en platen hygiënisch schoon. Een energiebesparend VarioSpeed ​​Plus-programma verhoogt de waterdruk en versnelt het spoelproces. Het waterbeschermingssysteem beschermt veilig en efficiënt tegen waterschade. De watertoevoer wordt gestopt, er kan geen water uit het apparaat ontsnappen. Al het bestek zet je op een rij in de besteklade.

Gespecialiseerd in zachte reiniging: het 40 ° C-glasprogramma
Hoogwaardige glazen vereisen speciale zorg bij het spoelen. Het nieuwe glazen 40 ° C-programma van Siemens is specifiek op deze eisen afgestemd. Ten eerste reinigt het de glazen zorgvuldig, maar grondig bij lage temperaturen. Ten slotte is de droogfase uitgebreid, vooral voor extra zacht drogen. En het resultaat is indrukwekkend: glanzende glazen waar je langer van zult genieten.

Belangrijkste kenmerken van Vaatwasser Siemens SN536S00EE

  • Energie-efficiëntieklasse A ++: spoelt zeer efficiënt.
  • aquaStop®: een garantie van Siemens voor huishoudelijke apparaten voor waterschade – een levensduur van het apparaat *
  • Eén druk op de knop – en het automatische programma regelt op efficiënte wijze het gehele spoelproces voor briljante wasresultaten.
  • Tot 66% sneller met glanzende spoel- en droogresultaten dankzij varioSpeed ​​Plus.
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk. ( Neem contact op voor meer info )  Dit product is alleen beschadigd en niet defect. Het product zit niet meer in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Siemens
Aantal couverts 13
Energieklasse A++
Geluidsniveau (dB) 46
Automatische uitschakeling Ja
Beladingsherkenning Ja
Besteklade Ja
Digitaal display Ja
Energieverbr. per jaar (kWh) 262
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Niet standaard
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Gewicht (kg) 38
Materiaal kuip RVS
Nis Breedte (cm) 59.5
Nis Diepte (cm) 60
Nis Hoogte (cm) 81.5
Overloopbeveiliging Ja
Plaatsing vaatwasser Half geïntegreerd
Resttijdindicatie Ja
Startuitstel  Ja
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties