Aanbieding!
Warmtepompdroger Samsung DV80M50133X 8kg A++ elders €710

Warmtepompdroger Samsung DV80M50133X heeft een vulgewicht van 8 kilogram. Het apparaat is voorzien van 14 programma’s.

 710.00  499.00

Uitverkocht

Nog slechts 0 beschikbaar.
Productinformatie

Warmtepompdroger Samsung DV80M50133X heeft een vulgewicht van 8 kilogram. Het apparaat is voorzien van 14 programma’s. De technologie van de warmtepomp biedt een efficiëntere, kosteneffectievere en behoedzamere manier om kleding te drogen. Met een energieklasse van A++, maakt deze technologie gebruik van een ‘koelmiddel’ in plaats van elektriciteit om de lucht te verwarmen, waardoor aanzienlijk minder stroom wordt verbruikt.

Het systeem Smart Check voor het automatisch monitoren van fouten detecteert problemen, stelt daarvan een diagnose en gebruikt een Smartphone-app* voor het bieden van een eenvoudige oplossing. * Beschikbaar op iPhones en Android-apparaten.

De Diamond-trommel heeft een unieke “zacht spiraal” vormgeving met gladde, diamantvormige randen die uiterst zacht voor uw kleding zijn. De kleine watergaatjes daarin voorkomen dat uw kleding bekneld raakt of beschadigd wordt.

Transportschade
Warmtepompdroger Samsung DV80M50133X heeft transportschade, dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Op dit product geven wij 1 jaar garantie. Maar dit betreft geen fabrieksgarantie. 

Vragen over warmtepompdroger Samsung DV80M50133X? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Over Samsung
Samsung laat de wereld kennismaken met fantastische nieuwe mogelijkheden. Dat doen ze met innovatieve en betrouwbare producten, getalenteerde mensen, een verantwoorde benadering van zakendoen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samsung is ooit begonnen als klein handelsbedrijf. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een onderneming van wereldklasse met uiteenlopende bedrijfsonderdelen en activiteiten. Variërend van geavanceerde technologie, semigeleiders, het bouwen van wolkenkrabbers en fabrieken tot petrochemie, mode, medicijnen, financiële dienstverlening, hotels en nog veel meer. Op al deze gebieden onderscheiden ze zich met ontdekkingen, uitvindingen en baanbrekende producten. Daardoor kunnen ze in al deze bedrijfssectoren vooroplopen en organisaties continu verder helpen op weg naar een succesvolle toekomst.
Meer informatie over Samsung

Energieklasse
A++

Droogmodel
Warmtepompdroger

Laadvermogen (was)
8 kg

Geluidssterkte
65dB

Displaytype
Led-display

Wasdrogerfuncties
Antikreuk

Draairichting deur
Omkeerbaar

Hoogte
850mm

Breedte
600mm

Diepte
640mm

Gewicht
50kg

Kleur
Inox

Kinderbeveiliging
Ja

Startuitstel
Ja

Aantal programma’s
14

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Samsung
Type droger Warmtepompdroger
Meer specificaties