Aanbieding!

Wasmachine AEG L7TB27TL

Transportschade

Met een laadvermogen van 7 kg is wasmachine AEG L7TB27TL met name geschikt voor huishoudens met 2 tot 3 personen. 1200 omwentelingen per minuut bereikt deze bovenlader wasmachine in de centrifugecyclus.  De ingebouwde omvormermotor zorgt voor een stille en langdurige werking.

 399.00

Productinformatie

Wasmachine AEG L7TB27TL van AEG schittert met zijn uitstekende eigenschappen. De energie-efficiëntieklasse A +++ onderscheidt deze bovenlader wasmachine als een bijzonder energiebesparend model. Vanwege het gewogen waterverbruik van 9990 l per jaar is deze machine vrij gemiddeld in verbruik.

De ProSteam®-technologie in AEG-wasmachines uit de 7000-serie maakt de plusstoomoptie in de wascyclus mogelijk om de inspanning bij het strijken te verminderen. Een apart stoomprogramma vermindert geurtjes en verfrist kleding zonder gewassen te hoeven worden. Dit bespaart tijd en energie en is zacht voor de vezels.

Anti-allergieprogramma: Het apparaat heeft een apart programma voor allergeenvrij wasgoed.

Belangrijkste kenmerken van wasmachine AEG L7TB27TL

 • Met een laadvermogen van 7 kg is de toplader met name geschikt voor huishoudens met 2 tot 3 personen. 1200 omwentelingen per minuut bereikt de bovenlader-wasmachine in de centrifugecyclus.
 • De ingebouwde omvormermotor zorgt voor een stille en langdurige werking. De volgende functies kenmerken de wasmachine van de bovenste lader: Aqua Control-systeem met alarm, stoomfunctie, directe spray, kreukbeveiliging en drinksysteem. Er zijn 6 standaardprogramma’s en 8 extra programma’s beschikbaar.
 • Wasmachine AEG L7TB27TL heeft met behulp van sensoren detecteert de hoeveelheid automatisch hoeveel er zich in de trommel bevindt en past automatisch de hoeveelheid water aan.
 • Schuimdetectie zorgt voor een extra spoeling zodat het wasmiddel in de stoffen blijft, zelfs als er te veel wasmiddel in de trommel zit. Op basis van de starttijd kan de voorselectie afzonderlijk worden ingesteld wanneer de wasmachine op de bovenste lader moet beginnen met de wascyclus.
 • Items die zijn vergeten kunnen tijdens het programma worden toegevoegd met de handige Addwash-functie. zelfs als er te veel wasmiddel in de trommel zit.
 • Op basis van de starttijd kan de voorselectie afzonderlijk worden ingesteld wanneer de wasmachine op de bovenste lader moet beginnen met de wascyclus.
 • Wasmachine AEG L7TB27TL op basis van de starttijd kan de voorselectie afzonderlijk worden ingesteld wanneer de wasmachine op de bovenste lader moet beginnen met de wascyclus. Items die zijn vergeten kunnen tijdens het programma worden toegevoegd met de handige hervulfunctie.
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Vulgewicht wassen 7 kg
Geluidsniveau wassen (dB) 51
Toerental (rpm) 1200
Aandrijfmechanisme motor Koolborstelloze motor
Breedte (cm) 40
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 89
Digitaal display Ja
Energieklasse A+++ -30%
Energieverbr. per jaar (kWh) 157
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 78
Kinderslot Ja
Merk AEG
Overloopbeveiliging Ja
Startuitstel  Ja
Stoomwassen Ja Prosteam
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
L7TB27TL
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine AEG L7TB27TL” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *