Aanbieding!

Wasmachine Beko WMO 722

Transportschade

De wasmachine Beko WMO 722 heeft een ruime capaciteit tot 7 kg en energie-efficiëntieklasse A+++. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 173 kWh per jaar.

 175.00

Uitverkocht

Productinformatie

De wasmachine Beko WMO 722 heeft een ruime capaciteit tot 7 kg en energie-efficiëntieklasse A+++. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 173 kWh per jaar.

ProSmart™-invertermotor
Efficiënt en duurzaam en met een laag geluidsniveau
Maak je tijdens het wassen geen zorgen over je elektriciteitsrekening. Dankzij het borstelloze motorontwerp biedt de ProSmart™ Inverter Motor een laag energieverbruik, een lager geluidsniveau en een langere levensduur.

StainExpert™-programma
Grondige verwijdering van 24 soorten vlekken
Huishoudazijn, citroensap en afwasmiddel zijn niet meer nodig. Ze horen thuis in de keuken en je vuile was hoort in een wasmachine met het StainExpert™ programma. Of het nu gaat om koffie, ketchup, chocolade, make-up of bloed – StainExpert™ is speciaal ontwikkeld om 24 verschillende soorten vlekken te verwijderen, zodat je vlekken niet meer hoeft voor te behandelen.

Xpress 14 min kort programma
2 kg schone was in 14 minuten
Niet alle kleding hoeft intensief gewassen te worden. Soms is een snelle wasbeurt alles wat je nodig hebt. Met het 14 minuten korte programma Xpress was je tot 2 kg wasgoed in slechts 14 minuten. 2 kg lijkt in eerste instantie niet veel, maar dat zijn bijna 20 T-shirts!

AntiCrease®
Kreukvrij wasgoed
Als strijken niet je favoriete bezigheid is (echt waar?) moet je de AntiCrease®-functie met IonGuard®-technologie eens nader bekijken. De trommel draait aan het einde van de wascyclus met regelmatige tussenpozen om de kleding fris en kreukvrij te houden. Dat betekent minder strijken en meer vrije tijd voor je.

KINDERSLOT
Minder zorgen, minder stress. Het elektronische kinderslot garandeert je een zorgeloos dagelijks gezinsleven. Het onbedoeld aanpassen van de programma’s of het uitschakelen van het apparaat door nieuwsgierige kinderhanden wordt voorkomen. De elektronica kan gemakkelijk met een druk op de knop worden geblokkeerd en ontgrendeld.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Beko WMO 722

 • Laadvermogen wassen 7 kg
 • energie-efficiëntieklasse A+++
 • Maximale centrifugesnelheid 1400 tpm
 • Geluidsniveau wassen 51 dB(A)
 • Geluidsniveau bij draaien 72 dB(A)
 • ProSmart™-omvormermotor Efficiënt en duurzaam met een laag geluidsniveau
 • Hoogte 84 cm
 • Breedte 60cm
 • Diepte 55 cm
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 75
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 7 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 84
Garantie 1 jaar garantie
Kleur Wit
Energieklasse A+++
Energieverbr. per jaar (kWh) 173
Merk Beko
Navulfunctie Nee
Stoomwassen Nee
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Beko WMO 722
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Beko WMO 722” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.