Aanbieding!

Wasmachine Bosch WAV28G43

Transportschade

De Wasmachine Bosch WAV28G43 heeft een ruime capaciteit tot aantal 9 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij is ongecompliceerd in gebruik en heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay. Verder is zijn energieverbruik 48 kWh per 100 wasbeurten.

 565.00

Uitverkocht

Productinformatie

De Wasmachine Bosch WAV28G43 heeft een ruime capaciteit tot aantal 9 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij is ongecompliceerd in gebruik en heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay. Verder is zijn energieverbruik 48 kWh per 100 wasbeurten.

Automatische vlekcontrole
De ene plek is de andere niet. Het kiezen van het juiste wasprogramma voor elke vlek kan nogal verwarrend zijn en tot onbevredigende wasresultaten leiden. Bosch wasmachines met automatische vlekcontrole helpt je om elke vlek betrouwbaar en voorzichtig te verwijderen. De automatische vlekfunctie verwijdert tot 16 van de meest hardnekkige vlekken – van chocolade tot gras tot rode wijn. De wasmachine past de temperatuur, de trommelbeweging en de inweektijd automatisch aan de betreffende vlekken aan voordat het door jou geselecteerde wasprogramma start. Op deze manier helpt de automatische vlekkenfunctie je om op een eenvoudige manier perfecte resultaten te bereiken, ongeacht het type vlek. Vol automatisch.

4D WashSystem
Het 4D Wash Systeem zet nieuwe maatstaven in wassen. Met deze nieuwe technologie worden water en wasmiddel centraal in de holte gespoten die wordt gecreëerd door de trommel die met verhoogde snelheid draait. Hierdoor wordt het wasgoed gelijkmatig en beter bevochtigd, wordt het wasmiddel optimaal gebruikt en is het wasgoed in kortere tijd nog schoner – ook bij maximale belading.

Home Connect
Met Home Connect kun je gemakkelijk netwerken en je huishoudelijke apparaten bedienen en altijd een oogje in het zeil houden. Of het nu gaat om wassen en schoonmaken, koken en bakken of koelen en invriezen: de Home Connect-functie zorgt ervoor dat je je dagelijkse leven nog comfortabeler, veiliger en duurzamer kunt maken.

EasyStart
Het kiezen van het juiste programma voor je wasgoed is nu kinderspel. Want Home Connect lost het giswerk met EasyStart op en leidt je naar de optimale instelling. Voer eenvoudig de kleur, het materiaal en de mate van vervuiling in via de Home Connect app. Bij elke wasbeurt krijg je het beste resultaat.

Pushmeldingen
Wachten tot je was klaar is kost tijd en zenuwen. Zeker als je een drukke agenda hebt. Met Home Connect kun je je tijd nu altijd optimaal indelen. Als je wilt, kun je meldingen van je wasmachine direct en gemakkelijk naar je smartphone of tablet sturen. Zo weet je altijd precies hoe ver je wasgoed is en ontvang je nog meer nuttige informatie. Eenvoudig multitasken – thuis of onderweg.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Bosch WAV28G43

 • Inverter motor
 • Automatische vlekken plus: verwijdert de 16 meest voorkomende soorten vlekken
 • 4D Wash System: maximale wasprestaties door effectieve bevochtiging van het wasgoed en gebruik van het wasmiddel
 • Home Connect: genetwerkte huishoudapparatuur voor een eenvoudiger dagelijks leven
 • EasyStart: kies het optimale programma voor elke wasbeurt
 • Home Connect
 • Intelligent Laadherkenning
 • ouderlijk toezicht
 • TFT display met platte tekst
 • EcoSilence Drive ™
 • anti-vibratie Design
 • Aqua Stop-systeem
 • Met de Home Connect app maak je eenvoudig verbinding met je wasmachine. Vind direct het juiste wasprogramma met easyStart en start de wasmachine onderweg. Je krijgt een pushmelding als de was klaar is.
 • Geluidsniveau 69 dB(A)
 • Nominale capaciteit centrifugeersnelheid 1400 tpm
 • Nominale capaciteit 9 kg
 • Scherm hoge resolutie TFT platte tekst display
 • Weergave resterende tijd
 • starttijd voorselectie
 • Waterbeschermingssysteem Waterstop
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau wassen (dB) 69
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 9 kg
Aandrijfmechanisme motor EcoSilence Drive
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 59
Hoogte (cm) 84.8
Deurdraairichting Links
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 69
Kinderslot Ja
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 48
Merk Bosch
Overloopbeveiliging Ja
Startuitstel  Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Bosch WAV28G43
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bosch WAV28G43” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *