Aanbieding! A

Wasmachine Miele WSD164 WCS

Krasje/ deukje

De Wasmachine Miele WSD164 WCS heeft een was capaciteit van 9 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  49 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 70 dB.

Original price was:  1,249.00.Current price is:  999.00.
 • Gratis bezorging

 • Betaal zoals jij wilt

 • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Productinformatie

De Wasmachine Miele WSD164 WCS heeft een was capaciteit van 9 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  49 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 70 dB.

Slim gekoppeld
Met ons innovatieve Miele@home-systeem benut je ten volle alle mogelijkheden van je Miele apparaten. Alle intelligente huishoudelijke Miele apparaten kunnen gemakkelijk en veilig op een netwerk worden aangesloten. Eenvoudig te bedienen met de Miele app, via spraakbesturing of door integratie in bestaande Smart Home-oplossingen. Koppeling aan het netwerk vindt plaats via je eigen wifi-router en de Miele Cloud.

Kledingstukken toevoegen of verwijderen
Dankzij AddLoad kun je gemakkelijk een vergeten sok of andere kledingstukken toevoegen tijdens een wasprogramma. Heb je per ongeluk een zwart shirt bij het witte wasgoed gedaan? Dan kun je dit op elk moment tijdens een wasprogramma eenvoudig verwijderen. Het geselecteerde programma gaat daarna automatisch verder.

Afgestemd op je wasgoed
Alle Miele wasmachines hebben automatische beladingsregistratie. Deze intelligente functie analyseert nauwkeurig het wasgoed in de trommel en gebruikt precies de juiste hoeveelheid water en elektriciteit – met uitstekende reinigingsresultaten.

Zuinig, efficiënt en onderhoudsvrij
De ProfiEco-motor van Miele is een krachtige inverteraandrijving die zuinig en stil met energie omgaat. Met de elektronische regeling zonder koolborstels werkt hij vrijwel slijtagevrij. Dit innovatieve ontwerp garandeert jarenlang efficiënte, zorgeloze en handige wasverzorging.

Je kleding beschermen in de trommel
Het unieke ontwerp van onze SoftCare-trommel is belangrijk voor je wasgoed. Dankzij de speciale vorm ontstaat er tijdens het draaien een laagje water tussen de trommel en het textiel. Hierdoor kan het wasgoed veilig glijden en blijven de vezels beschermd. Het resultaat: wasgoed behoudt op de lange termijn zijn kwaliteit.

Belangrijkste kenmerken Wasmachine Miele WSD164 WCS

 • AutoClean-wasmiddellade
 • Beladingsautomaat
 • Schuimbeperking
 • Waterbeveiligingssysteem
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 70
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 9 kg
Breedte (cm) 59.6
Diepte (cm) 63.6
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Lotuswit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 49
Merk Miele
Navulfunctie AddLoad
Taal bedieningpaneel Nederlands
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine Miele WSD164 WCS
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Miele WSD164 WCS” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *