Aanbieding! A

Wasmachine Samsung WW91T4048CE

Transportschade

De wasmachine Samsung WW91T4048CE heeft energielabel A met een energieverbruik van 49 kWh per 100 wasbeurten. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 9 KG.

 449.00

Productinformatie

De wasmachine Samsung WW91T4048CE heeft energielabel A met een energieverbruik van 49 kWh per 100 wasbeurten. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 9 KG.

Energiezuinig en zacht wassen
FoamActive-technologie. De schuim-actieve technologie van Samsung zorgt voor een zeer grondige en zachte reiniging, zelfs van gevoelige kledingstukken – zelfs bij lage wastemperaturen. Er ontstaat een schuimkussen dat je kleding zachtjes omhult. Het wasmiddel is al voor het wasprogramma opgelost en ontwikkelt zijn volledige kracht zonder vertraging. Zo was je energiezuinig en voordelig op 20 graden – met hetzelfde wasvermogen.

Hygiënisch schone was
Hygiënisch stoomprogramma. Het hygiënische stoomprogramma zorgt voor hygiënische reinheid van je wasgoed tot in de laatste vezel, dankzij een extra diepe behandeling met stoom. Tijdens de geïntegreerde stoomcyclus dringt stoom vanaf de trommelbodem in je wasgoed en verbetert de reinigingskwaliteit. Dit verwijdert bacteriën, allergenen en opgedroogd vuil.

Hygiënisch puur – zonder chemicaliën
Trommelreiniging. Samsung drumcleaning zorgt voor een hygiënisch schone drum. Een intelligente combinatie van inweken, pulseren en hoge snelheid reinigt de trommel grondig en zonder toevoeging van reinigingsmiddelen. Dit verwijdert 99,9% van de geurveroorzakende bacteriën uit de trommel. Voor het gemak dat is weggespoeld, vertelt de machine je na elke 40 wasbeurten dat het zinvol is om opnieuw te reinigen.

Intensieve reiniging
SpotIntensieve functie. Met de vlekintensieve functie is je kleding vlekkeloos schoon, zelfs met hardnekkige vlekken. Wijn, make-up of gras kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk en tegelijkertijd worden verwijderd dankzij de aanzienlijk verbeterde reinigingsprestaties. De kleding wordt 30 minuten grondig gedrenkt met continue schuimproductie, zodat vlekken eerst worden losgemaakt en vervolgens effectief worden verwijderd.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Samsung WW91T4048CE

 • Energie-efficiëntieklasse A
 • De maximale lading 9kg
 • Gewogen energieverbruik “Eco 40-60” 49 kWh/100 bedrijfscycli
 • Gewogen waterverbruik “Eco 40-60” 50 liter/cyclus
 • Duur van het programma “Eco 40-60” 3:48 uur
 • Spin-efficiëntieklasse 1 B
 • Geluidsniveau klasse A
 • Geluidsniveau tijdens het centrifugeren 72 dB(A) re 1 pW
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 9 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 49
Merk Samsung
Navulfunctie Nee
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Samsung WW91T4048CE
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW91T4048CE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *