Aanbieding! A

Wasmachine Samsung WW91T986ASH/S2

Transportschade

Wasmachine Samsung WW91T986ASH/S2 heeft energielabel A met een energieverbruik per 100 cyclussen van 49 kWh. De machine heeft tijdens het centrifugeren een maximaal geluidsniveau van 72 dB. Verder is de maximale belading 9 kilo.

 849.00

Productinformatie

Wasmachine Samsung WW91T986ASH/S2 heeft energielabel A met een energieverbruik per 100 cyclussen van 49 kWh. De machine heeft tijdens het centrifugeren een maximaal geluidsniveau van 72 dB. Verder is de maximale belading 9 kilo.

Hygiëne stoomprogramma
Het hygiënestoomprogramma biedt hygiënische reinheid voor jouw wasgoed tot op de laatste vezel, dankzij een extra diepe behandeling met stoom. Tijdens de geïntegreerde stoomcyclus dringt stoom je wasgoed door vanaf de onderkant van de trommel en verbetert zo de reinigingskwaliteit. Dit verwijdert bacteriën, allergenen en opgedroogd vuil.

Energiezuinig en zacht wassen
De Foam Active technologie van Samsung zorgt voor een zeer grondige en zachte reiniging van zelfs gevoelige kledingstukken – ook bij lage wastemperaturen. Hiervoor wordt een schuimkussen gemaakt dat je kleding zachtjes omhult. Het wasmiddel is al opgelost voor de wascyclus en ontvouwt zich zonder vertraging op volle kracht. Zo was je energiezuinig en kostenbesparend op slechts 20 graden – met dezelfde wasprestaties.

Herlaad vergeten wasgoed op elk moment snel en gemakkelijk
Je hebt net de wasmachine gestart en je vindt een vergeten wasgoed of je herinnert je het T-shirt dat gewassen moet worden voor morgen? Met de Add Wash ™ -klep kun je gemakkelijk vergeten wasgoed, extra wasmiddel, wasverzachter of zelfs handwas toevoegen dat alleen mag worden gespoeld of gecentrifugeerd – ongeacht de wasstatus en het waterniveau in de trommel.

Stain Intensive functie
Met de Stain Intensive-functie is je kleding vlekkeloos schoon, zelfs met hardnekkige vlekken. Wijn, make-up of gras kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk en tegelijkertijd worden verwijderd dankzij aanzienlijk verbeterde reinigingsprestaties. De kleding wordt 30 minuten grondig geweekt met continue schuimproductie, zodat vlekken eerst worden losgemaakt en daarna effectief worden verwijderd.

Residu-vrij schoon
Met de zelfreinigende wasmiddellade bespaar je jezelf het gedoe van het schoonmaken van de vastzittende wasmiddellade en veel wasmiddel. Een speciaal spoelproces zorgt ervoor dat je wasmiddellade schoon blijft. Dit is hygiënischer en zorgt ervoor dat wasmiddel en wasverzachter aankomen waar ze nodig zijn: bij je wasgoed.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Samsung WW91T986ASH/S2

 • Energie-efficiëntieklasse 2021 A
 • Capaciteit 9 kg
 • Duur van het Eco-programma 3:52 uur
 • Centrifuge-efficiëntieklasse A
 • Draai volume 75 dB (A)
 • Wasvolume 52 dB
 • Emissieklasse voor luchtgeluid
 • Stroomverbruik p. Wascyclus 0,58 kWh
 • Energieverbruik 130 kWh / jaar
 • Waterverbruik 9.400 liter / jaar
 • max. centrifugesnelheid 1600 tpm
 • Wastijd 211 min
 • Wastijd (kort programma) 39 min
 • Aangesloten belasting 2.400 watt
 • Netwerkbeveiliging 10 A
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau wassen (dB) 52
Toerental (rpm) 1600
Vulgewicht wassen 9 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Deurdraairichting Links
Digitaal display Ja
Energieklasse A
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Kinderslot Ja
Kleur Wit
Merk Samsung
Navulfunctie Ja
Overloopbeveiliging Ja
Startuitstel  Ja
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Samsung WW91T986ASH/S2
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW91T986ASH/S2” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *