Aanbieding! D

Wasmachine Samsung WW9TT4543TH

Transportschade

De wasmachine Samsung WW9TT4543TH heeft een ruime capaciteit tot 9 kg en energie-efficiëntieklasse D. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 76 kWh per 100 wasbeurten.

 449.00

Productinformatie

De wasmachine Samsung WW9TT4543TH heeft een ruime capaciteit tot 9 kg en energie-efficiëntieklasse D. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 76 kWh per 100 wasbeurten.

Hygiënisch schone was
Het hygiënische stoomprogramma zorgt voor hygiënische reinheid van je wasgoed tot in de laatste vezel, dankzij een extra diepe behandeling met stoom. Tijdens de geïntegreerde stoomcyclus dringt stoom vanaf de trommelbodem in je wasgoed en verbetert de reinigingskwaliteit. Dit verwijdert bacteriën, allergenen en opgedroogd vuil.

Intensieve reiniging
Met de vlekintensieve functie is je kleding vlekkeloos schoon, zelfs met hardnekkige vlekken. Wijn, make-up of gras kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk en tegelijkertijd worden verwijderd dankzij de aanzienlijk verbeterde reinigingsprestaties. De kleding wordt 30 minuten grondig gedrenkt met continue schuimproductie, zodat vlekken eerst worden losgemaakt en vervolgens effectief worden verwijderd.

Hygiënisch puur – zonder chemicaliën
Samsung drumcleaning zorgt voor een hygiënisch schone drum. Een intelligente combinatie van inweken, pulseren en hoge snelheid reinigt de trommel grondig en zonder toevoeging van reinigingsmiddelen. Hiermee verwijder je 99,9% van de geurveroorzakende bacteriën uit de trommel.

Kinderslot
Het elektronische kinderslot garandeert je een zorgeloos dagelijks gezinsleven. Het onbedoeld aanpassen van de programma’s of het uitschakelen van het apparaat door nieuwsgierige kinderhanden wordt voorkomen. De elektronica kan gemakkelijk met een druk op de knop worden geblokkeerd en ontgrendeld.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Samsung WW9TT4543TH

 • Energie-efficiëntieklasse (EU 2017/1369) D
 • Laadvermogen katoen (wassen) 9 kg
 • Gewogen energieverbruik per 100 bedrijfscycli in kWh 76 kWh
 • Waterverbruik in liters per bedrijfscyclus in het programma eco 40-60 50L
 • Centrifugesnelheid (nominale capaciteit) 1400 tpm
 • Spin-efficiëntieklasse (EU 2017/1369) B
 • Programmaduur in h:min (nominale capaciteit) 3:48
 • Geluidsniveau tijdens het centrifugeren 72 dB(A) re 1 pW
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 9 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) D
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 76
Merk Samsung
Stoomwassen Ja
Navulfunctie AddWash
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Samsung WW9TT4543TH
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW9TT4543TH” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *