Inventum VR550 Vriezer A++ 85 cm hoog

De Inventum VR550 Vriezer heeft een netto inhoud van 86 liter. Het is een zuinige vriezer met energieklasse A++ met een invriesvermogen van 4 kg/24u.

 229.00
Productinformatie

De Inventum VR550 Vriezer heeft een netto inhoud van 86 liter. Het is een zuinige vriezer met energieklasse A++. Deze 4 sterren vriezer heeft een invriesvermogen van 4 kg/24u. In de drie transparante lades bergt u al uw etenswaren netjes op. De vriezer is makkelijk te plaatsen. De deur kan zowel links als rechts bevestigd worden en het bovenblad is eenvoudig te verwijderen. Handig als u de vriezer bijvoorbeeld onder een aanrechtblad wilt plaatsen. Deze vriezer heeft een geluidsniveau van 42 dB(A) en de afmetingen zijn: 85 hoog x 55 breed x 58 cm diep. Inclusief maar liefst 5 jaar garantie.

Vragen over de Inventum VR550 Vriezer? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Over Inventum
Inventum is een totaalaanbieder van huishoudelijke apparaten, met een ruim aanbod aan producten in de categorieën klein huishoudelijk, vrijstaand witgoed, inbouw witgoed en persoonlijke verzorging. Niet alleen in Nederland is Inventum een begrip. Tot in de verste uithoeken van de wereld worden vele producten van Inventum al sinds de beginjaren naar tevredenheid gebruikt. In de industrie, de luchtvaart, de scheepvaart en in het huishouden, overal was én is Inventum aanwezig. Een innovatief verleden is een goede basis voor een duurzame toekomst voor mens, milieu en bedrijf.
Meer informatie over Inventum

Energieklasse
A++

Totale netto inhoud
86 liter

Aantal transparante lades
3

Invriesvermogen
4 kg/24u

Steraanduiding
****

Draairichting deur omkeerbaar
ja

Kleur
wit

Afmetingen (hxbxd)
85 x 55 x 58 cm

Klimaatklasse
ST

Aansluitwaarde
70 watt

Energieverbruik per jaar
142 kWh

Geluidsniveau
42 dB(A)
Nieuw

Dit product zit in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Inventum
Staat van het product Nieuw
Meer specificaties