Aanbieding! D

Vriezer Samsung RZ32B76D6VG

Krasje/ deukje

De Vriezer Samsung RZ32B76D6VG/EG heeft een inhoud van 323 liter. Het is een zuinige vriezer met energieklasse D , 210 kWh/ jaar , met een maximale geluid van 36 dB.

 899.00
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Op voorraad

Let op: Dit is een NIEUW ongebruikt product (incl. 2 jaar garantie) met een krasje of deukje (schoonheidsfoutje). Mocht u het krasje of deukje aan het product willen zien vraag dan eerst even een foto op via de Whatsapp-knop of per e-mail voordat u het bestelt.
Nog slechts 1 beschikbaar.

Productinformatie

De Vriezer Samsung RZ32B76D6VG/EG heeft een inhoud van 323 liter. Het is een zuinige vriezer met energieklasse D , 210 kWh/ jaar , met een maximale geluid van 36 dB.

 Aanpasbare modules en combinaties
Het modulaire ontwerp kan worden aangepast aan je ruimtebehoefte. Je kunt je vriezer alleen gebruiken of combineren met andere modellen met één deur of dubbele deur als je meer ruimte nodig heeft voor koeling.

De digitale invertercompressor
Sensoren verspreid over de koelkast meten de temperatuurschommelingen die optreden wanneer de deuren worden geopend. Op basis van deze informatie selecteert de digitale invertercompressor een van zijn zeven prestatieniveaus en past zijn prestaties aan, afhankelijk van de koelbehoefte. Dit resulteert niet alleen in een constante interne temperatuur, maar kan ook de energie-efficiëntie en levensduur van de compressor vergroten.

Slimme conversie™
Geniet van flexibele opbergruimte en pas de koelmodus van de vriezer indien nodig aan. Met één druk op de knop verander je de vriezer in een koelkast, zodat je nog meer verse etenswaren, zoals fruit en groenten, kunt bewaren.

No Frost+
No Frost+ leidt het ontstane vocht naar buiten en voorkomt zo ijsvorming in de vries- en koelkastruimtes. Hierdoor bespaar je dubbel zoveel energie: geen ijslagen in het vriesgedeelte en geen overkoeling na het ontdooien.

AI-energiemodus met SmartThings™
Bewaak en verminder het energieverbruik van je vriezer proactief. Wanneer de AI Energy Mode is geactiveerd, onthoudt de vriezer jouw gebruikersgedrag en optimaliseert op basis daarvan de compressorprestaties en de automatische ontdooifunctie. Dit kan tot 15% energie besparen. Er kan nog eens tot 15% energie worden bespaard door de vriestemperatuur te verhogen. AI Energy Mode stuurt een melding naar je smartphone of deze wel of niet moet worden geactiveerd als het stroomverbruik je vooraf ingestelde doel in de app overschrijdt.

Belangrijkste kenmerken Vriezer Samsung RZ32B76D6VG/EG

 • Verwisselbare deurstopper
 • Powerfreeze
 • Allround koeling
 • Waarschuwingssignaal voor deur open
 • Multistroom
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieverbr. per jaar (kWh) 210
Energieklasse (nieuw label) D
Totale inhoud (liter) 323
Breedte (cm) 59.5
Hoogte (cm) 185.3
Diepte (cm) 64.4
Anti ijsvorming NoFrostPlus
Akoestisch deuralarm Ja
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau (dB) 36
Merk Samsung
Staat van het product Krasje/ deukje
Vriezer Samsung RZ32B76D6VG/EG
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Vriezer Samsung RZ32B76D6VG” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *