Aanbieding! C

Koelvriescombinatie Samsung RL38A7763SR

Transportschade

Koelvriescombinatie Samsung RL38A7763SR heeft energielabel C met een jaarlijks verbruik van 169 kWh.De totale inhoud van het apparaat is Lees Meer

Koelvriescombinatie Samsung RL38A7763SR heeft energielabel C met een jaarlijks verbruik van 169 kWh.De totale inhoud van het apparaat is 387 liter, waarvan 273 liter in het koelgedeelte  en 114 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

 799.00

Productinformatie

Koelvriescombinatie Samsung RL38A7763SR heeft energielabel C met een jaarlijks verbruik van 169 kWh.De totale inhoud van het apparaat is 387 liter, waarvan 273 liter in het koelgedeelte  en 114 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

Op maat – Aanpasbare modules en combinaties
Het modulaire ontwerp kan worden aangepast aan je ruimtebehoeften. Je kunt je koel-vriescombinatie alleen gebruiken of combineren met andere 1-deurs of 2-deurs modellen als je meer koelruimte nodig hebt.

Op maat – individueel ontwerp
Richt je keuken in naar jouw stijl. De Bespoke koel- en vriescombinaties zijn verkrijgbaar met verschillende oppervlakken. Voor elk materiaal zijn verschillende deurkleuren beschikbaar.

SpaceMax™-technologie
Space Max™ biedt tot 30% meer bruikbare inhoud dan vergelijkbare Samsung-modellen met dezelfde externe afmetingen. Dit ruimtevoordeel wordt bereikt door bijzonder dunne apparaat wanden met een sterk isolerende werking.

Twin Cooling+™
Twee gescheiden koelcircuits zorgen ervoor dat er geen luchtuitwisseling plaatsvindt tussen de koel- en vriesruimte. Hierdoor wordt de overdracht van geur en smaak van de koelkast naar het vriesgedeelte verminderd en komt de droge lucht in het vriesgedeelte niet in het koelgedeelte. Hierdoor kan de ideale luchtvochtigheid worden behouden en blijven groente en fruit langer vers.

CoolSelect+
Het Cool Select+ compartiment biedt grote flexibiliteit met vier mogelijke temperatuurinstellingen. Of je hem als koelkastuitbreiding (2 °C of -1 °C), voor behoedzaam ontdooien (-5 °C) of als vriezer (-17 °C tot -23 °C) wilt gebruiken, is helemaal aan jou.

metalen koeling
De elegante metalen binnen achterwand zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de koelkast. Daarnaast is de gewenste temperatuur snel weer bereikt na het openen en sluiten van de deur dankzij de koudeopslag in de metalen plaat.

Geen Vorst+
No Frost+ leidt het ontstane vocht naar buiten en voorkomt zo ijsvorming in het vries- en koelgedeelte. Zo bespaar je twee keer zoveel energie: geen ijslagen in het vriesgedeelte en geen overkoeling na het ontdooien. Alle No Frost+ apparaten hebben een achterwand met panelen, zodat je ze ruimtebesparend dicht bij de muur kunt plaatsen.

Optimaal Vers+
Optimal Fresh+ geeft je meer opslagflexibiliteit. Gebruik de lade als grote opbergdoos met dezelfde temperatuur of als twee aangrenzende zones met verschillende temperaturen. Links bewaar je vlees of vis op een koelere temperatuur en rechts blijven groenten en fruit vers.

Vochtigheid Vers +
Behoud de natuurlijke structuur, smaak en geur van je eten. De luchtvochtigheid in de Humidity Fresh+ lade pas je eenvoudig aan met een draaiknop. Zo creëer je een ideale omgeving voor je groente en fruit zodat alles knapperig, vers en sappig blijft.

Belangrijkste kenmerken Koelvriescombinatie Samsung RL38A7763SR:

 • Twin Cooling+
 • Cool Select+
 • Metal Cooling
 • Space Max
 • No Frost+
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Inhoud koelruimte (liter) 273
Hoogte (cm) 203
Breedte (cm) 59.5
Diepte (cm) 65.8
Anti ijsvorming No frost
Vershoudzone Optimal Fresh+
Energieklasse (nieuw label) C
Energieverbr. per jaar (kWh) 169
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud vriesruimte (liter) 114
Totale inhoud (liter) 387
Kleur RVS-look
Merk Samsung
Staat van het product Transportschade
Koelvriescombinatie Samsung RL38A7763SR
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Koelvriescombinatie Samsung RL38A7763SR” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *