Aanbieding! A

Koelvriescombinatie Samsung RL38A7CGTS9

Transportschade

De Koelvriescombinatie Samsung RL38A7CGTS9 heeft energielabel A met een jaarlijks verbruik van 98 kWh. De totale inhoud van het apparaat is 387 liter, waarvan 273 liter in het koelgedeelte  en 114 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

 999.00
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Op voorraad

Let op: Dit is een Transportschade artikel, mits er Nieuw in Doos bij vermeld staat.

Mocht u de schade aan het product willen zien vraag dan eerst een foto op via de Whatsapp-knop of per e-mail voordat u het besteld.

Productinformatie

De Koelvriescombinatie Samsung RL38A7CGTS9 heeft energielabel A met een jaarlijks verbruik van 98 kWh. De totale inhoud van het apparaat is 387 liter, waarvan 273 liter in het koelgedeelte  en 114 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

Koel eten met minder energie
Koel voedsel op een energiezuinige manier om je CO2-voetafdruk te verkleinen met minder energieverbruik. Samsung koelkasten omvatten modellen met een energie-efficiëntie die tot 10% minder energieverbruik heeft dan energie-efficiëntieklasse A. De unieke SpaceMax-technologie™ maakt gebruik van geavanceerde isolatie voor minder koudeverlies.

Dubbele koeling+ ™
Twee afzonderlijke koelcircuits zorgen ervoor dat er geen luchtuitwisseling is tussen de koelkast en de vriezer. Dit vermindert de overdracht van geur en smaak van het koelvak naar het vriesvak en voorkomt dat de droge lucht in het vriesvak het koelvak binnendringt. Zo blijven groenten en fruit langer vers.

SpaceMax-technologie™
Space Max™ biedt tot 30% meer bruikbare content dan vergelijkbare Samsung-modellen met dezelfde buitenafmetingen. Dit ruimtevoordeel wordt bereikt door bijzonder dunne apparaatwanden met een sterk isolerend effect.

Cool Select+
Het Cool Select+ compartiment biedt grote flexibiliteit met vier mogelijke temperatuurinstellingen. Of je hem wilt gebruiken als koelkastverlenging (2 °C of -1 °C), voor voorzichtig ontdooien (-5 °C) of als vriesruimte (-17 °C tot -23 °C) is geheel aan je.

Metalen koeling
Het elegante metalen binnenste achter paneel zorgt voor een gelijkmatige binnentemperatuur in de koelkast. Bovendien wordt de gewenste temperatuur snel weer bereikt nadat de deur is geopend en gesloten vanwege de kou die in de metalen plaat is opgeslagen.

No Frost+
No Frost+ leidt het resulterende vocht naar buiten en voorkomt zo ijsvorming in de vriezer en koelkast. Dit bespaart je twee keer zoveel energie: geen lagen ijs in het vriesvak en geen hoge koeling na het ontdooien.

Luchtvochtigheid Vers +
Behoud de natuurlijke structuur, smaak en aroma van je voedsel. Je kunt de luchtvochtigheid in de Humidity Fresh+ lade eenvoudig aanpassen met behulp van een draaiknop. Dit kan een ideale omgeving creëren voor je groenten en fruit zodat alles knapperig, vers en sappig blijft.

Minimalistisch en stijlvol design
Het vlakke deurontwerp kan niet alleen zorgen voor een stijlvolle integratie in je keukenblok zonder uitstulpingen, maar voorkomt ook botsingen met obstakels met zijn 90° openingshoek zonder deuroverstek.

Belangrijkste kenmerken Koelvriescombinatie Samsung RL38A7CGTS9:

 • Power Cool
 • Power Freeze
 • Grote Deurbak
 • Wifi & SmartThings
 • Energy Hero
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Inhoud koelruimte (liter) 273
Hoogte (cm) 203
Breedte (cm) 59.5
Diepte (cm) 59.5
Anti ijsvorming No frost
Vershoudzone Optimal Fresh+
Digitaal display Draaiknop
Energieklasse (nieuw label) A
Energieverbr. per jaar (kWh) 98
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud vriesruimte (liter) 114
Totale inhoud (liter) 387
Kleur RVS-look
Merk Samsung
Smartphone app SmartThings
Staat van het product Transportschade
Koelvriescombinatie Samsung RL38A7CGTS9
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Koelvriescombinatie Samsung RL38A7CGTS9” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *