Aanbieding!

Stofzuiger Samsung VS20A95943N

Transportschade

De Stofzuiger Samsung VS20A95943N heeft een maximaal vermogen van 580 W. Zijn geluidsniveau is 86 dB. Verder heeft deze Lees Meer

De Stofzuiger Samsung VS20A95943N heeft een maximaal vermogen van 580 W. Zijn geluidsniveau is 86 dB. Verder heeft deze stofzuiger een stofcapaciteit van  0.5 liter.

 599.00

Productinformatie

De Stofzuiger Samsung VS20A95943N heeft een maximaal vermogen van 580 W. Zijn geluidsniveau is 86 dB. Verder heeft deze stofzuiger een stofcapaciteit van  0.5 liter.

Geavanceerde schoonmaakprestaties
Maak verschillende soorten vloeren schoon met een maximale zuigkracht. De Digital Inverter Motor van Samsung genereert een zuigkracht van maar liefst 210 watt. Het dynamisch ontworpen luchtsysteem zorgt voor een optimale luchtstroom, en de multi cyclonische luchtfilter zorgt dat fijne stofdeeltjes niet kunnen ontsnappen.

Digital Inverter Motor
Maak effectiever en moeiteloos schoon met ongelofelijke zuigkracht. De Digital Inverter Motor is uitgerust met een verbeterde stator, rotor en 3D-ventilator. Bovendien is de motor 47% lichter en roteert met een maximale snelheid van 135.000rpm. Dit levert een krachtig ingangsvermogen van 580 watt, een hoge energie-efficiëntie en maximaal 210 watt aan zuigkracht.

Jet Cyclone
Ervaar schonere lucht en extreme zuigkracht dankzij de efficiënte multicyclonische structuur van de Jet Cyclone. De 9 cyclonen met 27 luchttoevoerpunten vormen een optimaal luchtpad, waardoor er bijna geen zuigkracht verloren gaat. Bovendien zorgt het systeem er ook voor dat fijne stofdeeltjes niet uit de stofzuiger kunnen ontsnappen.

Lichtgewicht ontwerp
Maak je huis moeiteloos schoon met een gebruiksvriendelijke en wendbare stofzuiger. Dankzij het lichtgewicht ontwerp heb je maximaal gebruiksgemak en belast je je polsen minder. De kruimeldief weegt slechts 1,44 kg, wat 24% lichter is dan conventionele Samsung-modellen.

Uitneembare accu met een langere gebruiksduur
Dankzij de krachtige accu (2500mA) behoudt de stofzuiger zijn zuigkracht tot maar liefst een uur met 1 batterij. Bovendien kun je hem gemakkelijk vervangen door de meegeleverde reserveaccu om tot twee uur lang schoon te maken. De accu blijft 70% van zijn oorspronkelijke prestaties leveren tot 500 laadcycle.

Belangrijkste kenmerken Stofzuiger Samsung VS20A95943N:

 • All-in-one Clean Station
 • Tot 210W zuigkracht
 • Tot 120 minuten gebruiksduur
 • 3 borstels, 3 opzetstukken, extra batterij
 • Wasbaar stofreservoir
 • LCD digitaal display
 • Jet Dual Brush
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 86
Stofopvang Zonder zak
Breedte (cm) 30
Diepte (cm) 85
Hoogte (cm) 30
Gewicht (kg) 6.7
Kleur Black Chrometal
Merk Samsung
Vermogen (watt) 580
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Stofzuiger Samsung VS20A95943N” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *