Aanbieding!

Inbouw vaatwasser Bosch SMV6ZCX49E

Transportschade

De inbouw vaatwasser Bosch SMV6ZCX49E biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse C. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse van 42 dB en beschikt over een handig display. Het apparaat is simpelweg eenvoudig en efficiënt.

 599.00

Uitverkocht

Productinformatie

De inbouw vaatwasser Bosch SMV6ZCX49E biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse C. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse van 42 dB en beschikt over een handig display. Het apparaat is simpelweg eenvoudig en efficiënt.

Perfect drogen, laag stroomverbruik
Dat weet je: niet alles is altijd perfect droog als je de vaatwasser leegt. Onze PerfectDry-vaatwassers vertrouwen op zeoliet voor perfecte droogresultaten. Het natuurlijke mineraal zet het vocht uit de reinigingsfase tijdens de droogfase om in warme, droge lucht en levert gerechten op die je zo in de kast kunt zetten. Zonder nadrogen. En met een lager energieverbruik*. *Bosch PerfectDry vaatwasser met zeoliettechnologie en energie-efficiëntieklasse B vergeleken met een vergelijkbare Bosch vaatwasser zonder zeoliet en met energie-efficiëntieklasse D

Kwaliteit en flexibiliteit in elk detail
Het correct vullen van je vaatwasser kan een uitdaging zijn. Niet zo met de Max Flex manden. Met een stabiele onderkorf en inklapbare rijen spikes, waarmee ook grote stukken servies kunnen worden neergezet, vergemakkelijken ze het dagelijks leven. Daarnaast zorgen nieuw ontworpen glashouders en siliconen antislipstrips in het bovenrek ervoor dat je bril veilig opgeborgen wordt. Voor nog meer laadmogelijkheden is er een besteklade of de derde mand. De Max Flex-korven garanderen volledige flexibiliteit en een stabiele belading van je vaatwasser.

Vario-lade – flexibiliteit op het derde laadniveau.
Met extra uitsparingen biedt de Vario lade ruimte voor groter bestek of kleiner servies, zoals espressokopjes. Hierdoor heb je flexibiliteit bij het inruimen van je vaatwasser en heb je meer ruimte in de spoelkast.

Stilte programma
Je vaatwasser werkt het stilst in het programma Stil. Met dit programma wordt het bedrijfsgeluid van je vaatwasser automatisch tot het laagste geluidsniveau teruggebracht. Dit geluidsniveau wordt bereikt met een speciaal aangepast Eco 50 °C programma dat de spuitdruk tijdens de reinigingsfase verlaagt en de looptijd verlengt.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw vaatwasser Bosch SMV6ZCX49E

 • energie-efficiëntieklasse C
 • luchtgeluidemissies 42 dB(A) re 1 pW
 • emissieklasse luchtgeluid B
 • waterverbruik 9.5L
 • programmaduur 3:55 uur
 • Energieverbruik van het eco-programma per 100 bedrijfscycli 75kWh
 • Aantal couverts 14
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 42
Aantal couverts 14
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Automatisch deuropening einde programma PerfectDry
Besteklade Ja
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) C
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Indicatielicht op vloer Ja
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 75
Merk Bosch
Nis Breedte (cm) 60
Nis Diepte (cm) 55
Nis Hoogte (cm) 81,5
Plaatsing vaatwasser Volledig geïntegreerd
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Transportschade
Inbouw vaatwasser Bosch SMV6ZCX49E
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser Bosch SMV6ZCX49E” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *