Aanbieding! A

Inbouw vaatwasser Siemens SX65TX05CE

De Inbouw vaatwasser Siemens SX65TX05CE biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse A. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 43 dB en een energieverbruik van 54 kWh per 100 wasbeurten.

 849.00

Productinformatie

De Inbouw vaatwasser Siemens SX65TX05CE biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse A. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 43 dB en een energieverbruik van 54 kWh per 100 wasbeurten.

Een veilige zone
Ben je bang om breekbare glazen in de vaatwasser te doen? glassZone geef je extra zekerheid. Zes speciale sproeiers reinigen de afzonderlijke glazen grondig met een zachte, continue stroom water zonder gevoelige materialen te beschadigen. En de antislip siliconen oppervlakken beschermen jouw kostbare glazen tegen schokken en bewegingen. Zodat alles er schoon en veilig uitkomt.

Snelle en slimme reiniging
Spoel en droog vaat tot drie keer sneller, maar met hetzelfde uitstekende resultaat. Met varioSpeed ​​Plus kan je ook op elk moment de spoelturbo inschakelen, ook als de spoelcyclus al loopt. En het beste van alles: je kan varioSpeed ​​Plus op jouw apparaat activeren en bedienen met de Home Connect-app. Is dat niet slim?

Energie-efficiëntieklasse A
Als het gaat om het besparen van hulpbronnen en het voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van vaatwas resultaten, hoef je bij Siemens geen compromissen te sluiten. Dankzij ons uiterst efficiënte energiebesparende systeem op basis van zeoliettechnologie, innovatieve schuimisolatie en slimme elektronica behalen onze vaatwassers energieklasse A. Elke keer weer, zonder concessies te doen aan programma’s of opties. Op onze Siemens vaatwassers met energielabel A kun je vertrouwen als het gaat om efficiënte en perfecte was resultaten.

Bespaart tijd en moeite
Het leven is al hectisch genoeg zoals het is. Siemens vaatwassers met Home Connect zijn er om het je gemakkelijker te maken. Dankzij onze samenwerking met Amazon Alexa bedien je jouw slimme vaatwasser via de Home Connect app of je slimme speaker. Versnellen bijvoorbeeld Gebruik bijvoorbeeld het spoelprogramma of schakel het programma Stilte in. De app kan zelfs vaatwas tabletten nabestellen. Dit maakt het leven een stukje makkelijker.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw vaatwasser Siemens SX65TX05CE

 • HomeConnect
 • TimeLight
 • Aqua stop
 • besteklade
 • Startuitstel
 • Volledig integreerbaar
 • Energie-efficiëntieklasse A
 • Geluidswaarde 43 dB(A) bij 1 pW
 • Geluidsefficiëntieklasse B
 • Waterverbruik in liters 9,5L
 • Programmaduur 4:55 uur
 • Energieverbruik per 100 bedrijfscycli 54 kWh
 • Aantal couverts 14

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 43
Aantal couverts 14
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Besteklade Ja
Digitaal display Digitaal display en druktoetsen
Energieklasse (nieuw label) A
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 54
Merk Siemens
Nis Breedte (cm) 60
Nis Diepte (cm) 55
Nis Hoogte (cm) 86.5
Plaatsing vaatwasser Volledig geïntegreerd
Resttijdindicatie Ja
Inbouw vaatwasser Siemens SX65TX05CE
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser Siemens SX65TX05CE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *