Aanbieding! C

Inbouw vaatwasser Neff S155ECX11E

Transportschade

Inbouw vaatwasser Neff S155ECX11E heeft energielabel C met een verbruik van 9,5 liter water per wasbeurt en 74 kWh per 100 wasbeurten. De vaatwasser heeft ruimte voor 13 couverts en maakt tijdens het wassen een maximaal volume van 44 dB.

 549.00

Productinformatie

Inbouw vaatwasser Neff S155ECX11E heeft energielabel C met een verbruik van 9,5 liter water per wasbeurt en 74 kWh per 100 wasbeurten. De vaatwasser heeft ruimte voor 13 couverts en maakt tijdens het wassen een maximaal volume van 44 dB.

Flex 2 met met Flex besteklade en Rack Matic
De boven- en onderkorven van het Flex 2 korvensysteem hebben elk zes inklapbare rijen bordenhouders. Glazen en kopjes zijn dankzij de zachte siliconencoating bijzonder veilig in het bovenrek. Het laden is zeer flexibel met de drievoudige RackMatic, waarmee zelfs de volle bovenkorf op drie verschillende hoogtes kan worden ingesteld. Een hogere rand in de onderste mand zorgt ervoor dat hogere borden stevig staan. De besteklade biedt extra ruimte voor bestek.

TimeLight
Sommige dingen in het leven moeten in één oogopslag duidelijk zijn. Dit omvat ook het huidige programmaverloop en de resterende tijd van de vaatwasser. Onze intelligente helper TimeLight projecteert deze informatie op een goed leesbare manier op elk type keukenvloer. Zelfs een volledig geïntegreerde vaatwasser zonder zichtbaar bedieningspaneel vormt geen puzzel meer: ​​een haarscherpe tijdweergave die op de vloer wordt geprojecteerd, laat zien hoe lang je achterover kunt leunen en ontspannen.

Hardnekkig vuil? Geen probleem
Sommige vaatwassers worden gewoon overspoeld met aangekoekt en ingebrand voedsel. Bij het Chef 70°C-programma is dat niet het geval: de bijzonder hoge temperatuur en de krachtige sproeistraal verwijderen zelfs de meest hardnekkige resten van potten, pannen, ovenschalen en schalen. Zodat je op andere creatieve manieren stoom kunt afblazen.

Sla je favorieten op.
Selecteer een programma, een optie of een combinatie op je vaatwasser en sla deze op als favoriet. De bediening is flexibel – via je Home Connect-app of rechtstreeks op het apparaat. Start je favorieten met een aanraking van een vinger. En geniet dan van wat extra tijd voor jezelf.

Extra Speed
Als je vaat sneller moet worden schoongemaakt, is Extra Speed ​​​​je beste vriend. De speciale functie kan de programmaduur tot tweederde* verkorten bij een verhoogd water- en energieverbruik.

Belangrijkste kenmerken van inbouw vaatwasser Neff S155ECX11E

 • Luchtgeluidemissie: 44 dB(A)
 • Neff AquaStop
 • TimeLight – de op de vloer geprojecteerde tijd geeft informatie over de resterende programmatijd
 • Chef 70° – het professionele programma voor hardnekkig vuil op pannen en ovenschalen
 • Makkelijk schoon
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 44
Aantal couverts 13
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Automatisch deuropening einde programma Nee
Besteklade Ja
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) C
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Indicatielicht op vloer Time light
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 74
Merk Neff
Nis Breedte (cm) 60
Nis Diepte (cm) 55
Nis Hoogte (cm) 81,5
Plaatsing vaatwasser Volledig geïntegreerd
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Transportschade
Inbouw vaatwasser Neff S155ECX11E
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser Neff S155ECX11E” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *