Aanbieding! D

Inbouw vaatwasser Siemens SN43HS60AE

Transportschade

De inbouw vaatwasser Siemens SN43HS60AE is een zuinig apparaat en heeft energieklasse D. Zijn energieverbruik per 100 cycles is 84 kWh en hij heeft een maximaal geluidsniveau van 44 dB. Verder heeft de machine ruimte voor 13 couverts.

 449.00  426.55

Productinformatie

De inbouw vaatwasser Siemens SN43HS60AE is een zuinig apparaat en heeft energieklasse D. Zijn energieverbruik per 100 cycles is 84 kWh en hij heeft een maximaal geluidsniveau van 44 dB. Verder heeft de machine ruimte voor 13 couverts.

Voor tot wel drie keer zo snelle programmalooptijd, kan altijd en overal worden geactiveerd dankzij de Home Connect-app en varioSpeed ​​Plus op aanvraag.
Tot drie keer zo snel, net zo grondig schoon en droog: met varioSpeed ​​Plus op aanvraag verkort je de looptijd van een programma. Je kunt de Turbo Turbo-functie ook op elk moment inschakelen terwijl het wasprogramma al loopt – met de Home Connect app ook als je onderweg bent.

Kies en start je wasprogramma comfortabel met de Home Connect app – afstandsbediening.
Met de Home Connect app selecteer je eenvoudig programma’s en functies en start je je vaatwasser wanneer je onderweg bent. Zo weet je zeker dat je vaat schoon en droog is, precies wanneer je ze nodig hebt.

Hou je vaatwasser altijd in de gaten – bewaking op afstand.
Met Home Connect kun je op elk moment je Siemens vaatwasser controleren – waar je ook bent. Je hoeft niet meer persoonlijk te controleren of het apparaat nog draait. Als de vaat schoon en droog is, ontvang je een pushmelding van de Home Connect app.

Met de Home Connect app vind je altijd het juiste wasprogramma – easyStart.
Met easyStart is het gebruik van je vaatwasser nu gemakkelijker dan ooit. Beantwoord simpelweg een paar vragen over je afwasvoorkeuren en het soort vaat met de Home Connect app. De app beveelt dan automatisch het juiste programma voor je aan en je kunt het ook onderweg starten.

Je krijgt een melding wanneer de tabbladen van de vaatwasser bijna leeg zijn – Tabbladteller.
De Tab Counter biedt comfort en ontspanning. Voer eenvoudig in je Home Connect app in hoeveel nieuwe vaatwastabletten je hebt gekocht. Vervolgens kun je met je smartphone zien hoeveel tabbladen er nog op voorraad zijn en wanneer je onderweg bent. Als uw voorraad op is, word je automatisch eraan herinnerd nieuwe tabbladen te kopen.

Levenslange garantie tegen waterschade – aquaStop®.
Het aquaStop®-systeem voorkomt elke vorm van waterschade – of het nu gaat om een ​​lekkende toevoerslang of op het apparaat zelf. Zodra een lek wordt gedetecteerd, sluit aquaStop® de watertoevoer direct bij de kraan af. Siemens is aansprakelijk voor deze gegarandeerde veiligheid gedurende de levensduur van de vaatwasser.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw vaatwasser Siemens SN43HS60AE

 • Waterverbruik 9,5 l
 • Vergelijkingsprogramma voor programmaduur 295 min
 • Energieverbruik (volledige waslading) 0,92 kWh
 • Nisbreedte 600 mm
 • Minimale nishoogte 815 mm
 • Nisdiepte 550 mm
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 44
Aantal couverts 13
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Aandrijfmechanisme motor iQdrive-motor
Automatisch deuropening einde programma Nee
Automatische uitschakeling Ja
Beladingsherkenning Ja
Besteklade Ja
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) D
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Indicatielicht op vloer Nee
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 84
Merk Siemens
Nis Breedte (cm) 59.8
Nis Diepte (cm) 57.3
Nis Hoogte (cm) 81.5
Overloopbeveiliging Ja
Plaatsing vaatwasser Volledig geïntegreerd
Resttijdindicatie Ja
Startuitstel  Ja
Staat van het product Transportschade
Inbouw vaatwasser Siemens SN43HS60AE
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser Siemens SN43HS60AE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *