Aanbieding! F

Vriezer Samsung RZ32M7005SA

Transportschade

De Vriezer Samsung RZ32M7005SA heeft energielabel F. Deze vriezer heeft een inhoud van maar liefst 323 liter. Het energieverbruik is 329 kWh per jaar met een geluid van 40 dB.

 699.00

Productinformatie

De Vriezer Samsung RZ32M7005SA heeft energielabel F. Deze vriezer heeft een inhoud van maar liefst 323 liter. Het energieverbruik is 329 kWh per jaar met een geluid van 40 dB.

Grotere capaciteit
Met zijn grote inhoud en ontwerp dat harmonieus in je keuken past, biedt deze vriezer je veel opbergruimte. Dankzij de organisatie kunt je de inhoud op een nette en efficiënte manier ordenen, zodat je snel het voedsel dat je nodig hebt kunt vinden en verzamelen.

Integraal geventileerd koud
Aanwezig op alle Samsung-vriezers, garandeert de geïntegreerde geventileerde koeling een gelijkmatige temperatuur, voorkomt de vorming van rijp en zorgt zo voor een betere conservering van je voedsel. Geen ontdooiklusjes meer, bewaar je eten zoals jij dat wilt.

Optimale bewaring van je voedsel
Dankzij de Multi-Flow technologie wordt de gekoelde lucht verdeeld in kolommen voor een gelijkmatige verdeling van de kou over elke verdieping. Dankzij deze technologie kunnen levensmiddelen snel en gelijkmatig worden gekoeld, ongeacht de locatie, zelfs als de vriezer vol is.

Snelle invriesfunctie
Deze functie zorgt voor intense en snelle invriesprestaties. Wanneer geactiveerd met een druk op de knop, wordt er een stroom koele lucht door de hele vriezer geblazen, zodat voedsel snel wordt vastgezet of ingevroren.

Drievoudige LED-verlichting
Samsung LED-verlichting verbruikt veel minder energie dan conventionele verlichting en zorgt voor natuurlijk, helder licht dat aangenaam is voor je ogen.

Een perfecte integratie in je keuken
Het vlakke ontwerp zorgt voor een harmonieuze uitstraling in je keuken en integreert perfect met het oppervlak van je meubels. De deuropening zonder overhang geeft je de mogelijkheid om dit product gelijk met het meubel te plaatsen.

Belangrijkste kenmerken Vriezer Samsung RZ32M7005SA:

 • Geïntegreerde geventileerde kou
 • Omkeerbare deur
 • Vergrendelen en ontgrendelen
 • Akoestisch deur open alarm
 • Snelle invriesfunctie
 • 323 L
 • Multistroom
 • Digitale invertercompressor
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieverbr. per jaar (kWh) 329
Energieklasse (nieuw label) F
Totale inhoud (liter) 323
Breedte (cm) 59.5
Hoogte (cm) 185.3
Diepte (cm) 64.4
Anti ijsvorming Multi Air Flow
Akoestisch deuralarm Ja
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau (dB) 40
Merk Samsung
Staat van het product Transportschade
Vriezer Samsung RZ32M7005SA
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Vriezer Samsung RZ32M7005SA” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *