Aanbieding! C

Was-droogcombinatie Samsung WD81T4049CE

Transportschade

Was-droogcombinatie Samsung WD81T4049CE heeft een wascapaciteit van 8 kilo en een droogcapaciteit van 5 kg. Met een verbruik van 63 kWh per 100 wasbeurten heeft de machine energielabel C voor het wassen.

 449.00  404.10

Productinformatie

Was-droogcombinatie Samsung WD81T4049CE heeft een wascapaciteit van 8 kilo en een droogcapaciteit van 5 kg. Met een verbruik van 63 kWh per 100 wasbeurten heeft de machine energielabel C voor het wassen.

FoamActive-technologie
De Foam Active-technologie van Samsung zorgt voor een zeer grondige en zachte reiniging, zelfs van gevoelige kledingstukken – zelfs bij lage was temperaturen. Er ontstaat een schuimkussen dat je kleding zachtjes omhult. Reeds opgelost voor de was cyclus, ontwikkelt het wasmiddel zijn volle kracht zonder vertraging. Je wast dus energie- en kostenbesparend op 20 graden – met hetzelfde was resultaat.

AirWash
AirWash gebruikt alleen verwarmde lucht om rimpels en onaangename geuren zoals sigarettenrook te verminderen. Bovendien elimineert de AirWash-technologie bacteriën en verfrist het je kleding of knuffels effectief zonder wasmiddel of andere chemicaliën te gebruiken. Dit beschermt de materialen en bespaart uitdroging, omdat er geen water wordt gebruikt voor het reinigen. AirWash is de ideale stomerijoplossing voor thuis waarmee je hoge schoonmaakkosten bespaart.

Hygiëne stoomprogramma
Het hygiënische stoomprogramma zorgt voor hygiënische reinheid van je wasgoed tot in de laatste vezel, dankzij een extra dieptebehandeling met stoom. Tijdens de geïntegreerde stoomcyclus dringt stoom vanaf de onderkant van de trommel in je wasgoed en verbetert de reinigingskwaliteit. Dit verwijdert bacteriën, allergenen en opgedroogd vuil.

Trommel reinigen
Samsung trommelreiniging zorgt voor een hygiënisch schone trommel. Een intelligente combinatie van weken, pulseren en hoge snelheid reinigt de trommel grondig en zonder toevoeging van reinigingsmiddelen. Hierdoor wordt 99,9% van de geur veroorzakende bacteriën uit de trommel verwijderd. Voor gemak dat is weggespoeld, vertelt de machine je na elke 40 wasbeurten dat het zinvol is om opnieuw schoon te maken.

Residuvrij
Met de zelfreinigende wasmiddellade bespaar je jezelf het gedoe van het schoonmaken van de gelijmde wasmiddellade en een hoop wasmiddel. Een speciaal spoelproces zorgt ervoor dat je wasmiddellade schoon blijft. Dit is hygiënischer en zorgt ervoor dat wasmiddel en wasverzachter daar terechtkomen waar ze nodig zijn: bij je wasgoed.

SpotIntensieve functie
Met de vlek intensieve functie wordt je kleding vlekkeloos schoon, zelfs met hardnekkige vlekken. Wijn, make-up of gras bijvoorbeeld verwijder je gemakkelijk en tegelijkertijd dankzij de aanzienlijk verbeterde reinigingsprestaties. De kleding wordt gedurende 30 minuten grondig geweekt met continue schuimproductie, zodat vlekken eerst worden losgemaakt en vervolgens effectief worden verwijderd.

Belangrijkste kenmerken Was-droogcombinatie Samsung WD81T4049CE:

 • SchuimActief
 • AirWash
 • Hygiëne stoomprogramma
 • Smartcheck
 • Kinderslot
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 8 kg
Vulgewicht drogen 5 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) C
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 63
Merk Samsung
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Was-droogcombinatie Samsung WD81T4049CE
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Was-droogcombinatie Samsung WD81T4049CE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *