Aanbieding! A voor wasmachine, E voor droger

Was-droogcombinatie Samsung WD91T984ASH

Krasje/ deukje

De was-droogcombinatie Samsung WD91T984ASH heeft een ruime wascapaciteit tot 9 kg en droogcapaciteit tot 6 kg. Ziin energie-efficiëntieklasse voor wassen is A en voor droger E. Verder heeft hij een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden.

 999.00
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Op voorraad

Let op: Dit is een NIEUW ongebruikt product (incl. 2 jaar garantie) met een krasje of deukje (schoonheidsfoutje). Mocht u het krasje of deukje aan het product willen zien vraag dan eerst even een foto op via de Whatsapp-knop of per e-mail voordat u het bestelt.
Nog slechts 1 beschikbaar.

Productinformatie

De was-droogcombinatie Samsung WD91T984ASH heeft een ruime wascapaciteit tot 9 kg en droogcapaciteit tot 6 kg. Zijn energie-efficiëntieklasse voor wassen is A en voor droger E. Verder heeft hij een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden.

Energiezuinig en zacht wassen
De foamActieve technologie van Samsung zorgt voor een zeer grondige en zachte reiniging, zelfs van gevoelige kledingstukken – zelfs bij lage wastemperaturen. Er ontstaat een schuimkussen dat je kleding zachtjes omhult. Het wasmiddel is al voor het wasprogramma opgelost en ontwikkelt zijn volledige kracht zonder vertraging. Zo was je energiezuinig en voordelig op 20 graden – met hetzelfde wasvermogen.

QuickDrive™
Geniet van volledige wasprestaties in de helft van de tijd en steun tegelijkertijd ons milieu. De innovatieve QuickDrive™-technologie van Samsung is indrukwekkend snel in alle wasprogramma’s. De QuickDrive™ ECO-modellen met Q-Drum besparen niet alleen tot 50% tijd, maar ook tot 20% energie zonder dat dit ten koste gaat van de wasprestaties! Dit wordt bereikt door een achterwand die los van de trommel draait. Dankzij de multidimensionale beweging van het wasgoed wordt een snel, efficiënt en zacht wasresultaat bereikt.

AutoOptimalWash-programma
Behaal betere wasresultaten met minder verbruik van hulpbronnen en minder inspanning Over- of onderdosering van wasmiddel en wasverzachter behoort tot het verleden. Met behulp van 4 sensoren bepaalt het AutoOptimalWash programma precies de juiste hoeveelheid water en wasmiddel én het juiste programma voor jouw wasgoed.

AirWash
AirWash gebruikt alleen verwarmde lucht om rimpels en onaangename geuren zoals sigarettenrook te verminderen. Bovendien elimineert de AirWash-technologie bacteriën en verfrist het je kleding of knuffels effectief zonder wasmiddel of andere chemicaliën te gebruiken. Dit beschermt de materialen en bespaart uitdroging, omdat er geen water wordt gebruikt voor het reinigen. AirWash is de ideale stomerijoplossing voor thuis waarmee je hoge schoonmaakkosten bespaart.

Belangrijkste kenmerken van Was-droogcombinatie Samsung WD91T984ASH

 • Maximale centrifugeersnelheid 1400 tpm
 • Energie-efficiëntieklasse 1 (wasprogramma) A
 • Energie-efficiëntieklasse 1 (volledige inschakelduur 2 ) E
 • Maximale belading (wasprogramma) 9kg
 • Maximale belasting (Full Duty Cycle 2 ) 6kg
 • Gewogen energieverbruik 1 (wasprogramma) 49 kWh/100 cycli
 • Gewogen energieverbruik 1 377 kWh/100 cycli
 • Gewogen waterverbruik 1 (wascyclus) 50 liter/cyclus
 • Gewogen waterverbruik 1 (Full Duty Cycle 2 ) 90 liter/cyclus
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 9 kg
Vulgewicht drogen 6 kg
Geluidsniveau wassen (dB) 72
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) A voor wasmachine E voor droger
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 49
Merk Samsung
Navulfunctie Ja
Stoomwassen Ja
Startuitstel  Ja
Taal bedieningpaneel Turks Duits Engels Frans Nederlands
Staat van het product Krasje/ deukje
Was-droogcombinatie Samsung WD91T984ASH
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Was-droogcombinatie Samsung WD91T984ASH” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *