Aanbieding!

Warmtepompdroger Samsung DV80T5220AW

Transportschade

De warmtepompdroger Samsung DV80T5220AW is een luxe en super zuinige warmtepomp droger met vele extra’s.

 549.00  521.55

Productinformatie

De warmtepompdroger Samsung DV80T5220AW is een luxe en super zuinige warmtepomp droger met vele extra’s zoals optimal dry, kreukvrij en een omkeerbare deur. En een quick dry 35 functie, om kleding die je snel wilt dragen supersnel te drogen.

A+++-energielabel: zuinig en kostenbesparend
A+++-energielabel met warmtepomptechnologie. Verbruik minder stroom, bespaar geld en bescherm het milieu. Warmtepomptechnologie droogt kleding op een milde en duurzame manier. De droger heeft een A+++-energielabel, gebruikt een ‘koelvloeistof’ in plaats van stroom om de lucht te verwarmen, en recyclet warme lucht om energie te besparen.

Slimmer drogen
AI Control. Droog je was eenvoudig en doeltreffend met AI Control. De functie personaliseert je ervaring, onthoudt gewoontes, raadt programma’s aan en toont statusupdates De SmartThings-app biedt advies over programma’s, planningen en probleemoplossingen. Ook wordt het perfecte droogprogramma geselecteerd op basis van het wasprogramma.

Optimaal drogen met sensoren
Optimal Dry. Al je kleding beter droog! Optimal Dry gebruikt 3 sensoren voor een optimaal resultaat. De droogtijd wordt afgestemd op de vochtigheid, zodat je was sneller klaar is met een minimaal energieverbruik. Voorkomt beschadiging aan je kleding en meldt als je de warmtewisselaar moet reinigen.

Kies hoe de deur opent
Omkeerbare deur. Kies zelf naar welke kant de omkeerbare deur opent, zodat de droger perfect in je inrichting past. En de deur is transparant, zodat je gemakkelijk naar binnen kijkt.

Minder kreukels, minder strijken
Anti-Kreuk. Voorkom kreukels in je gedroogde kleding. Met Anti-kreuk blijft de trommel na het droogprogramma zonder warmte en met tussenpozen draaien. Zo blijft warme kleding niet te lang bewegingsloos op één plek, waardoor er minder kreukels in de stof ontstaan.

Eenvoudig onderhoud
2-in-1 Filter. Onderhoud je droger eenvoudig, voor optimale en veilige droogprestaties. Het innovatieve 2-in-1-filter is een dubbellaags meshfilter. De warmtewisselaar heeft dus geen extra filter, wat het onderhoud vergemakkelijkt. Je krijgt een melding als het filter en de warmtewisselaar gereinigd moeten worden.

Belangrijkste kenmerken van Warmtepompdroger Samsung DV80T5220AW

 • Wasduur (minuten) 200 min
 • Energieklasse A+++
 • Energieverbruik per jaar 176
 • Condensation Efficiency Class B
 • Geluidsniveau (Droog) 63 dB
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A+++
Geluidsniveau (dB) 63
Vulgewicht drogen 8 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Digitaal display Ja
Energieverbr. per jaar (kWh) 176
Garantie 1 jaar garantie- geen fabrieksgarantie
Kinderslot Ja
Kleur Wit
Merk Samsung
Resttijdindicatie Ja
Smartphone app SmartThings
Startuitstel  Ja
Taal bedieningpaneel Engels
Staat van het product Transportschade
Warmtepompdroger Samsung DV80T5220AW
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger Samsung DV80T5220AW” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *