Aanbieding!

Warmtepompdroger Miele TSC 223

Krasje/ deukje

De Warmtepompdroger Miele TSC 223 heeft energielabel A++ en een verbruik van 192 kWh per jaar. Verder kan hij maximaal 8 kilo wasgoed drogen en heeft hij een geluidsvermogen van 66 dB.

 949.00
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Op voorraad

Let op: Dit is een NIEUW ongebruikt product (incl. 2 jaar garantie) met een krasje of deukje (schoonheidsfoutje). Mocht u het krasje of deukje aan het product willen zien vraag dan eerst even een foto op via de Whatsapp-knop of per e-mail voordat u het bestelt.
Nog slechts 1 beschikbaar.

Productinformatie

De Warmtepompdroger Miele TSC 223 heeft energielabel A++ en een verbruik van 192 kWh per jaar. Verder kan hij maximaal 8 kilo wasgoed drogen en heeft hij een geluidsvermogen van 66 dB.

Perfect Dry
Het gepatenteerde Perfect Dry-systeem droogt je wasgoed dankzij de automatische kalksensor tot op de graad nauwkeurig – ook bij bijzonder kalkrijk water. Perfect Dry meet het kalkgehalte van het water en stemt de droging daar exact op af. Je wasgoed wordt niet te droog of te vochtig, maar precies zo droog als je van te voren heeft ingesteld.

EcoDry-technologie
De Miele EcoDry-technologie garandeert een constant laag energieverbruik en optimale droogtijden. Door de doeltreffende combinatie van het gepatenteerde[5] Miele filtersysteem en de onderhoudsvrije warmtewisselaar hebben pluizen geen kans om de warmtewisselaar te verstoppen en zo de capaciteit te verlagen. Miele warmtepompdrogers werken met EcoDry altijd zuinig, gedurende de hele levensduur van het apparaat.

Addload
Flexibel bijvullen van groter en kleiner textiel. Jeans, een blouse of een sok: dankzij de AddLoad-functie kun je ook na de start van het programma flexibel vergeten wasgoed toevoegen, zelfs tot kort voor het einde van het programma. Dit is heel eenvoudig: druk op de toets “Start/Wasgoed bijvullen” en het programma stopt.

Comfortabele waterafvoer
Alle Miele warmtepompdrogers beschikken over een geïntegreerde condenswaterafvoer met slanghouder. Daarmee kan het condenswater rechtstreeks in de wastafel of in de sifon worden gepompt, zodat je het condensreservoir niet meer hoeft te legen.

Continu lager energieverbruik
In Miele warmtepompdrogers wordt de warmtewisselaar beschermd door een effectief filtersysteem dat je niet hoeft te reinigen. Zo ben je ervan verzekerd dat het energieverbruik altijd laag blijft gedurende de lange levensduur van het apparaat.

Belangrijkste kenmerken van Warmtepompdroger Miele TSC 223

 • Energieverbruik niveau A++
 • Jaarlijks energieverbruik in kWh 192
 • Laadvermogen wasdroger 8 kg
 • Programmaduur in minuten 165
 • Geluidsniveau in dB(a) re1pW 66
 • Condensatie-efficiëntieklasse A
 • Breedte 596 mm
 • Hoogte 850 mm
 • Diepte 636 mm
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A++
Geluidsniveau (dB) 66
Vulgewicht drogen 8 kg
Breedte (cm) 59.6
Diepte (cm) 63.6
Hoogte (cm) 85
Digitaal display Ja
Energieverbr. per jaar (kWh) 192
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kinderslot Ja
Kleur Wit
Merk Miele
Resttijdindicatie Ja
Smartphone app Nee
Startuitstel  Ja
Taal bedieningpaneel Nederlands
Staat van het product Krasje/ deukje
Warmtepompdroger Miele TSC 223
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger Miele TSC 223” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *