Aanbieding! C

Wasmachine AEG L7FENQ96

Krasje/ deukje

De wasmachine AEG L7FENQ96 heeft energielabel C en een verbruik van 65 kWh per 100 wasbeurten. Elke wasbeurt gebruikt 49 liter water en kan maximaal 9 kilo wasgoed wassen.

Oorspronkelijke prijs was:  879.00.Huidige prijs is:  575.00.
  • Gratis bezorging

  • Betaal zoals jij wilt

  • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Productinformatie

De wasmachine AEG L7FENQ96 heeft energielabel C en een verbruik van 65 kWh per 100 wasbeurten. Elke wasbeurt gebruikt 49 liter water en kan maximaal 9 kilo wasgoed wassen.

MINDER STRIJKEN. FRISSERE KLEDING.
Deze AEG wasmachines gebruiken stoom om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen zodat ze meteen weer kunnen worden gedragen. De korte, behoedzame stoomprogramma’s verwijderen veilig alle geurtjes en verminderen kreukels in droge stoffen. Of rond een wasbeurt af met een behoedzame stoomcyclus zodat je je kleding nauwelijks meer hoeft te strijken.

DE BESTE ZORG VOOR JE KLEDING, GEHEEL AUTOMATISCH.
De intelligente sensoren van AutoDose berekenen de juiste hoeveelheid wasmiddel en -verzachter. Overdoseren wordt voorkomen, waardoor jouw kleding blijft langer mooi blijft. Katoenen kleding blijft tot wel driemaal langer bestand tegen scheuren. *uitgeoefende kracht op katoen gewassen op 30°, automatische dosering, 30 wasbeurten met AEG vs.10 wasbeurten met concurrent.

WASGOED VAN DE VOLGENDE GENERATIE. MET MY AEG CARE-APP.
Ervaar de zorg op maat door de wasapparaten te verbinden met de My AEG Care-app. En maak overal gebruik van de AEG-expertise. Stel op maat gemaakte programma´s op afstand in, krijg cyclusaanbevelingen voor je kleding en ontvang meldingen als je wasgoed klaar is. Maatzorg voor je wasgoed binnen handbereik.

VERZORGT KLEDING. BESPAART WATER EN ENERGIE.
Met ProSense®-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen – met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en je basics blijven mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie.

GENIET VAN HET GEVOEL VAN ZACHTERE KLEDING
Het wasresultaat is al merkbaar zodra de wasbeurt is beëindigd. SoftPlus zorgt er namelijk voor dat wasverzachter elk deel van de stof bereikt zodra het middel in de trommel terechtkomt. Daardoor voelt je kleding zachter, zijdeachtiger en gladder aan dan ooit tevoren. Bovendien worden de vezels beschermd, waardoor elk kledingstuk langer meegaat.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine AEG L7FENQ96

  • Buitenmaten hxbxd (mm): 847x597x660(max)
  • Maximale capaciteit in een wascyclus (kg) (EU 2017/1369): 9
  • Energie-efficiëntieklasse (EU 2017/1369): C
  • Energieverbruik voor 100 wascycli ecoprogramma (kWh) (EU 2017/1369): 65
  • Energieverbruik ecoprogramma per cyclus (kWh) (EU 2017/1369): 0.654
  • Waterverbruik van de ecoprogramma’s per cyclus (liter) (EU 2017/1369): 49
  • Wasefficiëntie-index 40-60 ecoprogramma (EU 2017/1369): 1.031
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 76
Toerental (rpm) 1600
Vulgewicht wassen 9 kg
Breedte (cm) 59.7
Diepte (cm) 66
Hoogte (cm) 84.7
Energieklasse (nieuw label) C
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 65
Merk AEG
Navulfunctie Nee
Stoomwassen Prosteam
Taal bedieningpaneel Nederlands
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine AEG L7FENQ96
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?