Aanbieding!

Warmtepompdroger AEG T9DSE88CP

Transportschade

De Warmtepompdroger AEG T9DSE88CP heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 177 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 8 KG.

 799.00

Productinformatie

De Warmtepompdroger AEG T9DSE88CP heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 177 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 8 KG.

3D SCAN-TECHNOLOGIE. PRECISIEDROGEN
FiberPro-systeem met 3DScan-technologie neemt vocht in het wasgoed waar met gebruik van sensoren. Het vocht wordt waargenomen, de tijd wordt daaraan aangepast voor nauwkeurige droging. Zelfs voor dikke en gelaagde kleding. Donsjacks blijven mooi en tot wel 30% betere thermische isolatie vergeleken met drogen aan de lucht.

BESCHERMING OP MAAT VOOR UW KLEDING
De programma’s van ons unieke AbsoluteCare®-systeem bepalen nauwkeurig de bewegingen en de temperatuur van de droogtrommel. Wol wordt tegen de trommel aangedrukt, zodat het plat kan drogen. Outdoorkleding krijgt precies de juiste hoeveelheid warmte om de volledige functionaliteit van het waterdichte membraan te herstellen.

DE CARE ADVISOR
Verbind toestellen met de app, om op een slimmere en snellere manier te zorgen voor de beste behandeling. De Care Advisor baseert zich op de expertise van AEG om het beste programma aan te bevelen voor kledingsstukken, zodat je zelfs wol, zijde en delicate kleding die alleen met de hand gewassen mag worden, in volle vertrouwen kunt reinigen. 48 stoffen en 40 vlekken kunnen efficiënt worden behandeld.

KLAAR OM TE DRAGEN MET HET MIX XL-PROGRAMMA
Mix XL-programma heeft een geoptimaliseerde luchtstroom en warmteverdeling om katoen, synthetisch en een mix van beide zorgvuldig te drogen. Tussen het wassen en drogen is sorteren niet meer nodig. De kleding komt 30% minder gekreukt tevoorschijn en is minder stijf dan bij luchtdroging. De kleding is minder gekreukt, voelt comfortabeler aan.

VEILIGE, LAGE TEMPERATUREN
AEG SensiDry-technologie trekt vocht uit stoffen op de helft van de warmte als normaal bij conventionele droogtrommels, zonder de droogtijd aanzienlijk te verlengen. Hierdoor worden stoffen nooit blootgesteld aan onnodige warmte. En bovendien helpt de lage temperatuur je energie te besparen.

Belangrijkste kenmerken van Warmtepompdroger AEG T9DSE88CP

 • FiberPro®-systeem met 3DScan-technologie: precisiedrogen
 • AbsoluteCare®-systeem
 • SensiDry®-technologie
 • ProSense™-technologie
 • Warmtepomptechnologie voor een ongekende energie-efficiëntie
 • Woolmark Blue gecertificeerd
 • Binnenverlichting voor een optimaal zicht in de trommel
 • Inverter motor
 • Indicaties voor Filter, Reservoir, Condensor
 • Uitgestelde start
 • AutoOff met Zero Stand-by
 • Milieuvriendelijk koelmiddel: Lagere impact op het milieu dankzij het gebruik van koelmiddel R290 met een GWP-waarde van 3
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A+++
Geluidsniveau (dB) 64
Vulgewicht drogen 8 kg
Breedte (cm) 59.6
Diepte (cm) 66.3
Hoogte (cm) 85
Digitaal display Digitaal display en draaiknop
Energieverbr. per jaar (kWh) 177
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
Merk AEG
Resttijdindicatie Ja
Smartphone app Care Advisor
Startuitstel  Ja
Taal bedieningpaneel Frans Nederlands
Staat van het product Transportschade
Warmtepompdroger AEG T9DSE88CP
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger AEG T9DSE88CP” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *