Aanbieding!
Afzuigkap AEG DBB4950MM

Deze mooi ontworpen Afzuigkap AEG DBB4950MM wordt aangedreven door een energie-efficiënte motor en wordt tegen de wand gemonteerd. Hij vermindert op doeltreffende wijze de keukenluchtjes, terwijl hij zijn steentje bijdraagt aan het uiterlijk en de sfeer van de ruimte.

 399.00  299.00

Uitverkocht

Productinformatie

Afzuigkap AEG DBB4950MM  wordt aangedreven door een energie-efficiënte motor en wordt tegen de wand gemonteerd. Hij vermindert op doeltreffende wijze de keukenluchtjes, terwijl hij zijn steentje bijdraagt aan het uiterlijk en de sfeer van de ruimte.

De unieke, herbruikbare koolstoffilter bevat een speciaal materiaal dat een nog efficiëntere prestatie levert. Het filter kan handig genoeg geregenereerd worden in de oven. Nu kun je altijd over een fris ruikende keuken beschikken.

Profiteer van de voordelen van LED-verlichting. Het heldere en felle licht is ideaal voor verlichting boven de kookplaat en gaat bovendien lang mee en is ook nog eens energie-efficiënt.

Innovatieve bedieningsknoppen maken het regelen van de afzuigkapfuncties nog handiger. Van het aanpassen van de afzuigsnelheid tot regelen van de verlichting, u heeft volledige controle over het kookproces.

Belangrijkste kenmerken van Afzuigkap AEG DBB4950MM

  • Afzuigkracht (hoog/laag): 603/240 m³/h
  • Geluidsniveau (max./min.): 69/46 dB(A)
  • Energie-efficiëntieklasse: B
  • Druktoetsen, standen: 3
  • Vetfilter: 2 stuks – professioneel meerlagig aluminium
  • Verlichting: 2 led spots: Deze afzuigkap beschikt over een afzonderlijke bediening van het licht dat zorgt voor een excellente belichting van de kookplaat.
  • Aansluiting luchtafvoer 150 mm
  • Geschikt voor recirculatie, inclusief koolstoffilter
  • Voorzien van actief koolstoffilter
Doosschade

Dat is schade aan de doos welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft géén schade aan het product.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk AEG
Energieklasse B
Type afzuigkap Wandschouw
Breedte (cm) 90
Afzuigcapaciteit (m3/u) 603
Digitaal display Ja
Filter Metaalfilter
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau (dB) 69
Kleur RVS
Koolstoffilter Optie
Staat van het product Doosschade
Meer specificaties

Andere suggesties…