Aanbieding!

Samsung Afzuigkap NK24N5703BS

Krasje/ deukje

De Samsung Afzuigkap NK24N5703BS is een mooie toevoeging voor in je keuken. De Afzuigkap heeft energielabel A en een jaarlijks verbruik van 50 kWh. Hij vermindert op doeltreffende wijze de keukenluchtjes.

 299.00

Productinformatie

De Samsung Afzuigkap NK24N5703BS is een mooie toevoeging voor in je keuken. De Afzuigkap heeft energielabel A en een jaarlijks verbruik van 50 kWh. Hij vermindert op doeltreffende wijze de keukenluchtjes.

Power Ventilation System
Goede ventilatie is essentieel voor een comfortabele, gezonde kookomgeving. Het stille Power Ventilation System met Booster ververst de lucht in een oogwenk. Dankzij de afzuigcapaciteit van 722 kubieke meter per uur verdwijnen dampen en geurtjes ongekend snel en stil uit de keuken.

Auto Connectivity
Bespaar jezelf tijd en moeite; het is niet meer nodig om je kookplaat en afzuigkap apart te bedienen. Auto Connectivity* zorgt ervoor dat ze verbonden zijn en toont de status van de apparaten. Zo kun je met de one-touch bediening van de kookplaat tegelijkertijd de afzuigkap bedienen. Je zet ze in één keer aan en uit, voor het ultieme gebruiksgemak.

LED-lampen
Dankzij de heldere LED-verlichting zie je precies waar je mee bezig bent. Het licht wordt gelijkmatig over de hele kookplaat verdeeld. LED-lampen gebruiken bovendien veel minder energie, gaan veel langer mee en zijn makkelijker en goedkoper te vervangen. Zo wordt je elektriciteitsrekening dus lager en geef je veel minder uit aan nieuwe lampen.

Wasbaar aluminium filter
Een duurzaam, makkelijk te onderhouden filter van aluminium beschermt de afvoerventilator en verlengt de levensduur van de motor. Het filter houdt olie en stof tegen zodat de motor er niet door verstopt raakt en de luchtstroom niet wordt gehinderd. En het hoeft maar eens in de 3-4 weken te worden schoongemaakt. Dat gaat trouwens heel makkelijk, want het is wasbaar en klein genoeg voor de vaatwasser.

Touchbediening
Je bedient je kookplaat heel simpel met de touch bediening. Het heldere LED-scherm is duidelijk en makkelijk te lezen. Bovendien is het touchscreen net zo eenvoudig te bedienen als dat van een smartphone. Zo verander je de instellingen in een enkele beweging. De elegante look van de kookplaat geeft je keuken daarnaast een stijlvolle uitstraling.

Belangrijkste kenmerken Samsung Afzuigkap NK24N5703BS:

 • Stille luchtverversing
 • Premium Design
 • Wasbaar aluminium filter
 • Bluetooth
 • Washable Aluminium
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A
Type afzuigkap Telescopische afzuigkap
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 45.5
Hoogte (cm) 70.8-114.5
Afzuigcapaciteit (m3/u) 622
Energieverbr. per jaar (kWh) 50
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau (dB) 72
Gewicht (kg) 14.5
Kleur Black glass STSS
Merk Samsung
Staat van het product Krasje/ deukje
Samsung Afzuigkap NK24N5703BS
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Samsung Afzuigkap NK24N5703BS” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *