Aanbieding!

Luchtreiniger Samsung AX34R3020WW

Krasje/ deukje

De Luchtreiniger Samsung AX34R3020WW heeft een capaciteit voor 34 m2 met een geluidsniveau van 45 dBA. Deze luchtreiniger heeft diverse soorten filters.

Original price was:  219.00.Current price is:  99.00.
 • Gratis bezorging

 • Betaal zoals jij wilt

 • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Productinformatie

De Luchtreiniger Samsung AX34R3020WW heeft een capaciteit voor 34 m2 met een geluidsniveau van 45 dBA. Deze luchtreiniger heeft diverse soorten filters.

Zichtbaar schone lucht
Compacte krachtige luchtreiniger die ideaal is voor elke woonruimte. Hij zuivert en desodoriseert de lucht met een 3-staps zuiveringssysteem en monitort continu de realtime luchtkwaliteit en geeft die intuïtief weer.

Stofniveau in beeld
Een stofsensor detecteert de hoeveelheid stof in realtime en de 4-kleurenindicator geeft met een ledlampje met 4 kleurenvariaties duidelijk de resultaten aan, zodat je meteen kunt zien hoe zuiver de lucht is.

Elimineert meer dan 99% PM2,5-stofdeeltjes
Een 3-staps zuiveringssysteem houdt de lucht zuiver. Het systeem onttrekt grotere stofdeeltjes, zoals pollen, desodoriseert de lucht en elimineert verschillende schadelijke gassen zoals formaldehyde en vangt meer dan 99% ultrafijne stofdeeltjes op.

Gemakkelijk in onderhoud
Dankzij de luchttoevoer aan de voorkant hoef je het apparaat niet onnodig te verplaatsen of van de muur te halen als je het filter wilt schoonmaken of verwisselen. Het uitwasbare Pre-filter hoeft alleen periodiek te worden schoongemaakt en de 2-in-1 PM2,5- en desodorisatiefilters kunnen snel en gemakkelijk worden vervangen.

Effectieve prestaties
Auto Mode detecteert het verontreinigingsniveau en past automatisch het vermogen aan voor een optimale luchtkwaliteit. Sleep Mode zorgt voor een zachte en stille luchtstroom.

Veiliger voor kinderen
Het apparaat is zo ontworpen dat kinderen het niet per ongeluk kunnen bedienen en zich niet eraan kunnen verwonden. Het kinderslot zorgt ervoor dat de bedieningsknoppen niet onbedoeld kunnen worden ingedrukt en door de vormgeving met afgeronde hoeken stoten kinderen zich minder snel aan het apparaat.

Belangrijkste kenmerken Luchtreiniger Samsung AX34R3020WW:

 • 4 kleurenindicator
 • 99,97% filtratie
 • Stof – en Gassensor
 • Dust Collecting
 • Deodorizing Filter
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Breedte (cm) 35
Diepte (cm) 35
Hoogte (cm) 54
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau (dB) 45
Gewicht (kg) 8.2
Kleur Wit
Merk Samsung
Staat van het product Krasje/ deukje
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Luchtreiniger Samsung AX34R3020WW” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *