Aanbieding!

Samsung luchtreiniger AX47R9080SS

Transportschade

De Samsung luchtreiniger AX47R9080SS heeft een capaciteit voor 47 m2
met een geluidsniveau van 50 dBA. Deze luchtreiniger heeft diverse soorten filters. Deze luchtreiniger is op afstand te bedienen met je smartphone.

 449.00
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Op voorraad

Let op: Dit is een Transportschade artikel, mits er Nieuw in Doos bij vermeld staat.

Mocht u de schade aan het product willen zien vraag dan eerst een foto op via de Whatsapp-knop of per e-mail voordat u het besteld.
Nog slechts 5 beschikbaar.

Productinformatie

De Samsung luchtreiniger AX47R9080SS heeft een capaciteit voor 47 m2
met een geluidsniveau van 50 dBA. Deze luchtreiniger is op afstand te bedienen met je smartphone.

Wind-Free koeling is zacht voor je huid
Het Wind-Free™ zuiveringssysteem zorgt voor een comfortabele omgeving zonder het onaangename gevoel van lucht die rechtstreeks op je huid wordt geblazen. De schone lucht wordt zachtjes en rustig verspreid door de ruimte via 60.000 microluchtgaten.

Meer manieren voor zuivering, afgestemd op jouw behoeftes
Modules kun je gemakkelijk bevestigen of loskoppelen, afhankelijk van de gelegenheid of de ruimte. Het modulaire ontwerp heeft een handig docking systeem met draadloze Bluetooth-connectiviteit. Je kunt modules zonder ingewikkelde installatie met elkaar combineren.

Nauwkeurige monitoring, intuïtief display
Controleer de luchtverontreiniging met meer precisie. Een Laser PM Sensor volgt in real time de luchtkwaliteit, zelfs fijne deeltjes van minder dan 1,0 µm, en gasvormige vervuilende stoffen op. Het numerieke EasyView Display toont het niveau van PM1,0/2,5/10 luchtverontreiniging. De vierkleurige indicator geeft aan hoe schoon de lucht is.

Stijlvol minimalistisch en premium vormgeving
Het kubusvormige ontwerp past perfect in een modern interieur. Het is een stijlvol object op zich, uitgevoerd in metaal en beschikbaar in twee aantrekkelijke kleuren.

Op afstand bedienen met je smartphone, SmartThings
Met de SmartThings-app kun je op afstand de luchtreiniger bedienen. Via het touchscreen of met spraakbesturing kun je het apparaat aan- of uitzetten, de luchtkwaliteit controleren, andere functies bedienen en de status van het filter monitoren. Spraakbesturing wordt ondersteund in 8 talen: Engels (VK), Engels (VS), Koreaans, Chinees, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.

Filter Alarm
Het onderhoud en gebruik van je luchtreiniger is gemakkelijk en veilig. Als de filter vervangen moet worden, licht er een icoontje op, dus je kunt zelf gemakkelijk zorgen voor optimale prestaties.

Kinderslot
Met een druk op de knop vergrendel je het kinderslot en voorkom je het onbedoeld wijzigen van instellingen en verkeerd gebruik.

Belangrijkste kenmerken van Samsung luchtreiniger AX47R9080SS

 • Indicator (Cleanliness)Numeric (PM1.0 / 2.5 / 10)
 • Pre filter
 • Dust Collecting
 • Deodorizing Filter
 • Dimension WxHxD, 367 x 436 x 380 mm
 • Gewicht (kg) 12.2 kg
 • Kleur: Metal Silver
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Samsung luchtreiniger AX47R9080SS” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *